G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,84
CNY4,79
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,69
GR. ALTIN2.821,35
BTC1.972.399,65

Vatandaş-Belediye İş Birliğiyle Yapılan 27. Cami

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükçekmece’de Vatandaş-Belediye İş Birliğiyle Yapılan 27. Cami Hizmete Açıldı 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Celaliye Ramazan-Gülsüm Gürsu Camii’nin ilçede vatandaş-belediye iş birliğiyle yapılan 27. cami olduğunu duyurdu. Caminin açılış töreninde yoğun katılım eşliğinde Kuran Tilaveti okunarak cami hizmete açıldı.

Açılışta konuşan Başkan Akgün, Gürsu ailesine teşekkür ederek, “Celaliye’de küçük bir mescidimiz vardı. Uzun bir süreç sonunda mimarlık ve planlama ekiplerimizle çalışarak bu proje hayata geçirildi. Gürsu ailesi ve belediye iş birliğiyle bu güzel eser ortaya çıktı. Bu 27. camimizi vatandaş-belediye iş birliğiyle gerçekleştirdik. Camimiz şehrimize, ailemize ve İslam alemine hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

Camii’nin bağışçılarından Vural Sarp, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Bu nadide eseri korumak ve yaşatmak gerektiğine inanıyoruz. Gürsu ailesine ve Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu eseri korumak ve geliştirmek bizim görevimizdir” dedi. 

Açılış töreninde Ramazan Gürsu’nun oğulları Remzi ve Münir Gürsu ile Vural Sarp’a Belediye Başkanı Akgün tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Bu anlamlı günün ardından cami, Celaliye ve Büyükçekmece halkına hizmet etmeye başladı. Caminin açılışı, vatandaşların destekleriyle gerçekleşen anlamlı bir iş birliğini simgeliyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Vatandaş-Belediye İş Birliğiyle Yapılan 27. Cami

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!