USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.247.802,79

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden 122 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlanla ilgili detayların yer aldığı duyuruda, başvuru şartları arasında en az lisans mezunu olma şartı bulunuyor. Adayların başvuru yaparken belirtilen branşlardan birinde lisans mezunu olmaları gerekiyor. Başvuru yapacak adayların ayrıca sözleşmeli personel pozisyonları için belirlenen kpss puan türlerinden birinden en az 70 puan almış olmaları gerekiyor.

İlan duyurusunda, alınacak personellerin sözleşmeli olarak görev yapacakları bildirildi. Personellerin çalışma yerleri ise Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, Konya, Malatya, Samsun, Trabzon ve Bursa olarak belirlendi. Başvuru yapacak adayların belirtilen iller arasında tercih yapabileceği aktarıldı.

Başvuruların alınmasının ardından adayların KPSS puanlarına göre sıralanarak sınav tarihleri belirlenecek. Sınav sonucu değerlendirilerek başarılı olan adaylar Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapmaya hak kazanacak. Adaylar, sözleşmeli personel olarak çalışacakları süre boyunca belirlenen ücret ve diğer sosyal haklardan faydalanacak.

Vakıflar Genel Müdürlüğü, alacağı personellerde aradığı özellikleri ise şu şekilde sıraladı: etik değerlere önem veren, iletişim becerileri yüksek, ekip çalışmasına yatkın, analitik düşünme yeteneğine sahip, dinamik ve öğrenmeye açık olmak. Adayların bu niteliklere sahip olmaları ön koşul olarak belirtildi.

Başvuruda bulunacak adaylar, başvuru şartlarını ve detayları dikkatlice inceleyerek başvuru sürecine dahil olabilecek. Başvuru yapacak adaylar, belirtilen süre içerisinde gerekli belgeler ve bilgiler ile başvurularını tamamlayarak iş başvurusunda bulunabilecek. Vakıflar Genel Müdürlüğü, alınacak sözleşmeli personeller ile ilgili sürecin şeffaf ve adil bir şekilde yürütüleceğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden 122 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!