G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.130.996,81

Uzunkavak Mahallesi Kumlu’ya bağlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reyhanlı ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıkta bulunan Uzunkavak Mahallesi’ndeki vatandaşlar, kendilerine 3 kilometre mesafedeki Kumlu ilçesine geçmek için bugün sandık başına gitti. İlçe değişimi için gerçekleşen referandumda 1230 nüfuslu mahalleden 780 seçmen sandık başına gitti. Referandumdan çıkan 480 evet, 30 da hayır oyu ile Uzunkavak Mahallesi, Kumlu ilçesine bağlandı.

Kumlu Belediyesi, Uzunkavak Mahallesi’nin referandum ile bağlandığı haberini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Belediye, yayınladığı tebrik mesajında, “Bugün gerçekleşen oylama sonucunda 480 evet, 30 hayır oyu ile Uzunkavak Mahallemizin ilçemize bağlanma kararı alındı. Bu kararın mahallemize hayırlı uğurlu olmasını dileriz. Yeni sorumluluk alanımıza en iyi şekilde hizmet etmek adına elimizden geleni yapacağız” ifadelerine yer verdi.

Halkın büyük çoğunluğu tarafından desteklenen ilçe değişikliği, mahalle sakinleri arasında olumlu bir hava yaratmış gibi görünüyor. Kumlu ilçesine bağlanma kararı alınmasının ardından, mahalle sakinleri arasında kutlamalar yapıldı ve sevinç gösterileri gerçekleştirildi.

Uzunkavak Mahallesi’nin Kumlu ilçesine bağlanması, mahalle ve ilçe yönetimleri arasında koordinasyon çalışmalarının başlamasını da beraberinde getirdi. Yerel hizmetlerin etkin şekilde yürütülebilmesi için gerekli adımların atılması planlanıyor. Bu kapsamda, Uzunkavak Mahallesi’nin ihtiyaçları ve beklentileri belirlenerek, hizmet planlamaları yapılmaya başlanacak.

Kumlu Belediyesi yetkilileri, Uzunkavak Mahallesi’nin artık Kumlu ilçesine bağlı olduğunu ve mahalle sakinlerine en iyi hizmeti sunmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler. Yeni sorumluluklarıyla ilgili çalışmaların başladığını ve hızla devam edeceğini vurguladılar.

Kumlu ilçesine bağlanan Uzunkavak Mahallesi, referandum sonucuyla yeni bir döneme adım atmış oldu. Mahalle sakinleri, artık Kumlu ilçesinin bir parçası olduklarını hissederek, yeni yönetimleriyle birlikte daha güzel ve yaşanabilir bir geleceğe adım atmış olmanın mutluluğunu yaşıyor. Ayrıca, Kumlu Belediyesi’nin tebrik mesajı da mahalle sakinleri arasında sevinçle karşılandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Uzunkavak Mahallesi Kumlu’ya bağlandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!