G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.135.117,74

Uyuşturucu Bağımlısı ve Zihinsel Engelli Gencin Ölümü Buca’yı Yasa Boğdu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uyuşturucu madde bağımlısı ve bipolar bozukluğu olan yüzde 50 zihinsel engelli Serdar Acar, dün gece saat 22.30 sularında Buca ilçesine bağlı Ufuk Mahallesi 908 Sokak’taki evinde fenalaştı. Durumu fark eden yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi ve Acar, sağlık ekipleri tarafından Bayraklı Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan Acar, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Acar’ın cenazesi, otopsi sonrası ailesine teslim edildi ve Örnekköy Mezarlığı’na defnedildi. Kesin ölüm nedeni ise otopsi sonucu belirlenecek.

Acar’ın 9 gün önce bir hafif ticari araçta yarı çıplak olarak yolculuk yaptığı görüntüler, başka bir aracın sürücüsü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilmiş. Ayrıca, Acar’ın sanayi sitesinde bazı otomobillere saldırdığı anlar da cep telefonu kamerasıyla kaydedilmiş.

Olayla ilgili detaylar ve Acar’ın ölüm nedenine dair tüm tespitler devam ediyor. Yakınları ve çevresindekiler, Acar’ın zihinsel ve psikolojik durumu hakkında endişelerini dile getirirken, polis ekipleri de olayın detaylarını aydınlatmaya çalışıyor.

Serdar Acar’ın ani ölümü, ailesi ve çevresinde şok etkisi yaratırken, otopsi sonuçlarının ardından net bir açıklama yapılması bekleniyor. Acar’ın yaşadığı zorlu süreç ve alışılmadık davranışları üzerine daha fazla detayın gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Olay, Buca ilçesinde ve çevresindeki topluluklar arasında da geniş yankı uyandırmış durumda. Acar’ın ölümü, toplumda zihinsel engelli bireylerin yaşadığı sorunlar üzerine de bir kez daha düşündürücü bir hâl alırken, konuyla ilgili sosyal medyada da geniş çapta tartışmaların yaşanmasına neden oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Uyuşturucu Bağımlısı ve Zihinsel Engelli Gencin Ölümü Buca’yı Yasa Boğdu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!