G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,75
GR. ALTIN2.839,59
BTC2.163.014,92

Ünye Limanı’nda Metan Gazı Faciası: 3 Türk Balıkçı Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023 yılı Aralık ayında Ünye Limanı’ndan ayrılan ‘Eminoğulları 4’ isimli balıkçı teknesi, balık unu ve yağı fabrikalarına hamsi avlamak için Rusya’nın Soçi açıklarına gitti. Sarıyer-Rumeli Feneri’ne bağlı Eminoğulları 4 balıkçı teknesinde bulunan 5 mürettebat, hamsilerin depolandığı ambar kısmında temizlik yaparken metan gazından zehirlendi.

Kazada Caner Gürkan (50), Cengiz Demirci (30) ve Emrah Bakırcı (24) hayatını kaybederken, 2 balıkçı ise yardımcı bot ile Rusya Soçi limanına intikal ettirilerek, hastanede tedavi altına alındı. Ölen balıkçıların cenazeleri, Eminoğlulları 4 balıkçı teknesi ve 18 mürettebatı ile birlikte Ünye Limanı’na getirildi. Ünye Cumhuriyet Savcısı’nın gemide yaptığı inceleme sonrasında cenazeler, otopsi ve aileleri tarafından teşhis için Ünye Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Olayda hayatını kaybeden Cengiz Demirci ve Emrah Bakırcı’nın otopsinin ardından memleketleri Samsun’un Terme ilçesine gönderileceği öğrenildi. Rizeli olan 2 çocuk babası Caner Gürkan’ın ise otopsinin ardından cenazesi için İstanbul’a gönderileceği ve kılınacak namazın ardından İstanbul’da defnedileceği öğrenildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınırken, incelemelerin devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ünye Limanı’nda Metan Gazı Faciası: 3 Türk Balıkçı Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!