G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.149.687,05

Ünlü Şarkıcı Kalben’in Evine Narkotik Operasyonu: İçerde Ne Bulundu?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, şarkıcı ve müzisyen Kalben Sağdıç’ın evine sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Evde yapılan aramalarda ‘skunk’ türü uyuşturucu madde ile birlikte 2 bin avro, 730 dolar ve bin 500 TL ele geçirildi. Şarkıcı Kalben Sağdıç gözaltına alındı ve Türk Ceza Kanunu’nun 188. maddesinden işlem yapıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu’nda şarkıcı Kalben Sağdıç’ın evine baskın düzenledi. Baskın sırasında şarkıcı uyuşturucu maddeleri balkondan fırlattı ve evinde yapılan aramada oyuncak arabadan ‘skunk’ adı verilen uyuşturucu madde bulundu.

Kalben Sağdıç’ın emniyette verdiği ifadesinde, “İçiciyim ben, satmıyorum” dediği öğrenildi. Savcılık ifadesinin ardından şarkıcı, nöbetçi hakimliğe sevk edildi ve yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanması talep edildi.

Kalben, 17 Ocak 1986 tarihinde İskenderun’da doğmuş olup müzisyen, söz yazarı ve oyuncudur. Müzik kariyerine 8 yaşında annesinin aldığı klavye ile başlayan Kalben, Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuş ve çeşitli işlerde çalışmıştır. Sahne adını taşıyan ilk albümü “Kalben”i 2016 yılında çıkarmış ve ardından “Sonsuza Kadar” albümünü yayınlamıştır.

Diskografisinde “Geri Dönme”, “Yaşamak Var Ya”, “Günaydın” gibi single’lar ve “Aşk Çeşmesi” adlı EP albümü bulunan Kalben, ayrıca Jet Sosyete dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Şarkıcı hakkında başlatılan tahkikat devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ünlü Şarkıcı Kalben’in Evine Narkotik Operasyonu: İçerde Ne Bulundu?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!