G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,44
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,45
GR. ALTIN2.869,44
BTC2.160.704,28

Ünlü Oyuncu Bahar Öztan Hayatını Kaybetti: Oğlu Yiğit Çolak’tan Hüzünlü Açıklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu Bahar Öztan, dördüncü kez kansere yakalandıktan sonra uzun bir tedavi sürecinin ardından 61 yaşında hayata veda etti. Öztan’ın oğlu Yiğit Çolak, annesinin vefatının ardından sosyal medya hesabından duyuruda bulunarak, “Canım annem bu gece huzura kavuştu” ifadelerini kullandı. Aynı paylaşımda, Öztan’ın cenazesinin 22 Mart Cuma günü ikindi namazından sonra Üsküdar Şakirin Camii’nde defnedileceği bildirildi.

Oyuncu Bahar Öztan, geçtiğimiz aylarda hastalığıyla ilgili sosyal medya hesabından takipçilerine bilgi vermiş ve dualarını istemişti. Ameliyat kararı alınan sanatçı, takipçilerine geçmiş olsun mesajları ve dualarını esirgemelemeleri gerektiğini belirtmişti.

Bahar Öztan, 11 Ağustos 1962’de İskenderun’da dünyaya gelmiş ve sanat hayatına reklam filmlerinde rol alarak başlamıştır. “Gamzeli güzel” olarak tanınan Öztan, fotoromanlardaki rolleriyle de dikkatleri üzerine çekmiştir. Sinema dünyasında “Ortadirek Şaban”, “Doktor Civanım”, “Yıldızlar da Kayar” ve “Aşk Kapıyı Çalınca” gibi önemli filmlerde yer alan sanatçı, kariyerine yurt dışında da devam etmiştir. Miami’de yaşayan Bahar Öztan, bir süre sonra Türkiye’ye dönerek kariyerine devam etmiştir. 1993-2008 yılları arasında Yavuz Çolak ile evli kalan Öztan’ın bu birlikteliğinden Yiğit Çolak adında bir oğlu bulunmaktadır.

Bahar Öztan’ın vefatı sanat camiasında büyük üzüntü yaratmış ve sevenleri tarafından yoğun bir şekilde başsağlığı mesajları ile karşılanmıştır. Ünlü oyuncunun yaşamı boyunca edindiği tecrübeler ve kariyeri, Türk sinemasında ve dizi sektöründe önemli bir yere sahip olmuştur. Yakın dostları, meslektaşları ve hayranları, Bahar Öztan’ı unutmayacak ve onun anısını her zaman saygıyla yaşatacaklardır.

Bahar Öztan’ın ölüm haberi, sanat dünyasında derin bir iz bırakmış ve sevenlerini yasa boğmuştur. Oyuncunun geride bıraktığı eserler ve anıları, Türk sinemasının önemli bir parçası olarak hatırlanmaya devam edecektir. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ünlü Oyuncu Bahar Öztan Hayatını Kaybetti: Oğlu Yiğit Çolak’tan Hüzünlü Açıklama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!