USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.257.798,36

Ünlü Ekonomist Korhan Berzeg’in Kayıp Olayında Şoke Eden Gelişme: Bulunan Kemikler Kızıyla Eşleşti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi’nde yaşayan ünlü ekonomist Korhan Berzeg, 17 Haziran 2023 tarihinde sabah saatlerinde köpeği Tina ile birlikte evinden yürüyüşe çıktı ve bir daha geri dönmedi. Haber alınamayan 83 yaşındaki Berzeg için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından arama çalışmaları başlatıldı.

Ekipler, Armutlu ve çevresindeki ormanlık alanlar, su kuyuları, dere yatakları ve mağaralarda günlerce Berzeg ve köpeğini aradı ancak herhangi bir iz bulunamadı. 29 Ağustos 2023 tarihinde ise vatandaşlar tarafından bulunan köpek Tina ailesine teslim edildi.

Mahalle sakinleri, 23 Nisan’da Armutlu’ya yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta kemik ve kıyafet parçaları ile kimlik ve banka kartları buldu. Bulunan kemik parçaları Adli Tıp Kurumuna gönderildi ve yapılan DNA testi sonucunda, kemik parçalarının Korhan Berzeg’in kızı Nisa Berzeg’e ait olduğu belirlendi. Bu gelişme üzerine Berzeg’in eşi Angela Berzeg, kızı Nisa Berzeg ve köpekleri Tina, Büyükada’daki evlerine giderken görüntülendi. Aile, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Berzeg’in kaybolmasının ardından yapılan arama çalışmalarının sonuçsuz kalması ve bulunan kemik parçalarının ailesine ait olduğunun tespit edilmesi, mahalle sakinlerini ve çevre halkını derin üzüntüye boğdu. Berzeg’in ne şekilde kaybolduğu ve kemik parçalarının bulunduğu yeri nasıl ulaştığı ise hala netlik kazanmış değil.

Ünlü ekonomist Korhan Berzeg’in kaybolma olayı, araştırılması gereken çeşitli soru işaretleriyle dolu. Berzeg’in bulunduğu yerin, ailesinin hakkındaki belirsizliği ve olayla ilgili fazla detayın olmaması, merak konusu olmaya devam ediyor. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ve polis, olayın detaylı bir şekilde soruşturulması için çalışmalarına devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ünlü Ekonomist Korhan Berzeg’in Kayıp Olayında Şoke Eden Gelişme: Bulunan Kemikler Kızıyla Eşleşti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!