G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,13
CNY4,83
GBP45,41
EURO/USD1,12
BIST9.968,21
Petrol74,52
GR. ALTIN2.863,66
BTC2.156.697,53

Ünlü Avukat Feyza Altun’un Şok Edici İfadesi Olay Yarattı: Gözaltı Kararı Verildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlülerin avukatı olarak bilinen ve adı son zamanlarda Dilan Polat davası ile gündeme gelen avukat Feyza Altun, Farsça şiire verdiği cevapta skandal bir ifade kullandı. Feyza Altun’un sosyal medya hesabından paylaştığı “Şeriate s……” paylaşımı büyük bir tartışmaya neden oldu ve #feyzaaltuntutuklansın etiketi gündeme geldi. Bu olay sonrasında ünlü avukat kendisinden şikayetçi olanlar için zehir zemberek ifadeler kullandı.
Feyza Altun, sosyal medya hesabı olan Twitter üzerinden Farsça bir şiir paylaştı. Bir kullanıcı, bu paylaşımın altına yorum yapınca Altun, “Şeriate s……” diyerek yanıt verdi ve söz konusu paylaşım silindi. Bu durum “İslam dinini hedef alan bir paylaşım” olarak görüldü ve sosyal medya kullanıcıları suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.
Bu skandal paylaşım sonrasında Feyza Altun, kendisine gelen tepkilere rağmen dilini değiştirmeyerek ve ağır ifadeler kullanarak tepkisini sürdürdü. İnstagram ve Twitter üzerindeki paylaşımlarına devam eden Altun, “Şeriate karşı her zaman mücadele edeceğiz” diyerek, “Şeriat isteyen yallah Arabistan’a yazdı.” açıklamasında bulundu.
Feyza Altun’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar sonucunda Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme’ suçundan soruşturma başlattı. Bunun üzerine Altun’un evinde arama yapıldı ve ardından gözaltına alındı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ünlü Avukat Feyza Altun’un Şok Edici İfadesi Olay Yarattı: Gözaltı Kararı Verildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!