G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO37,51
CNY4,83
GBP44,83
EURO/USD1,09
BIST8.964,10
Petrol79,48
GR. ALTIN2.892,65
BTC2.043.741,79

Ünal Aysal’dan Galatasaray Seçimleri ve Gelecek Hakkında Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal, seçim öncesi Habertürk’te verdiği röportajda başkan adayı Süheyl Batum’un galip gelmesi durumunda Galatasaray Sportif AŞ’de başkan olarak görev yapacağını açıkladı. Aysal, 2015 yılından beri sürekli olarak aday olması yönünde baskı aldığını ancak bu tür görevlerin bir defa yapılması gerektiğini düşündüğünü belirtti. “Milyonlarca kişiye karşı sorumluluğunuz olduğu bir görevi bir defadan fazla yapmak zor” diyen Aysal, “Devlet memurluğu hiç yapmadım, federasyon başkanlığı da hiç düşünmedim” şeklinde konuştu.

Ünal Aysal, taraftara güzel anılarla hatırlanan bir dönemi yönettiklerini ve tekrarlanmış bir saadet dönemi yaşandığını belirtti. Geçmişte görev yapan başka başkanların da iyi bir izlenim bıraktığını ve Galatasaray’ın güzel dönemlerinden biri olduğunu ifade etti. Aysal, ciddi sorumlulukları olan ve geniş zaman gerektiren bir görevi bir kere yapmanın yeterli olduğunu vurguladı.

Galatasaray eski başkanı, dostlarının sürekli olarak kendisini aday olmaya teşvik ettiğini ancak bu teklifleri geri çevirdiğini söyledi. “Bir defa yapılan bir görevin tekrarlanması doğru değil” diyen Aysal, taraftarın ve camianın geleceği için genç ve dinamik isimlerin göreve gelmesinin önemli olduğunu belirtti. Devlet memurluğu ve federasyon başkanlığı gibi görevlerin farklı bir kültür ve tecrübe gerektirdiğini ifade eden Aysal, bu tür görevlerin kendisine uygun olmadığını söyledi.

Ünal Aysal, Galatasaray’ın başarıları için genç ve yetenekli isimlere şans verilmesi gerektiğini vurgulayarak, camianın geleceği için atılacak adımların önemli olduğunu belirtti. Aysal, taraftarın beklentilerine cevap verebilecek isimlerin yönetimde olması gerektiğini ifade etti. Habertürk’teki röportajının sonunda başkan adayı Süheyl Batum’a başarılar dileyen Aysal, Galatasaray camiasının birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ünal Aysal’dan Galatasaray Seçimleri ve Gelecek Hakkında Açıklamalar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!