G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.138.644,45

Uluslararası Özgür Filistin Kongresi Medya Platformu Tarafından Düzenlenecek.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Medya Platformu’nun düzenlediği ve Başkanlığını Mustafa Açıkgöz’ün, Koordinatörlüğünü Prof. Dr. Adem Palabıyık’ın üstlendiği Uluslararası Özgür Filistin Kongresi, 12 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirilecek. Kongreye, İran’da şehit edilen İsmail Heniye’nin çocukları Katar’dan gelerek önemli isimlerle bir araya gelecekler.

Kongrede, Gazze katliamı, Avrupa liderlerinin sessizliği, medyanın Gazze tutumu, protest duruş ve Doğu Türkistan gibi konular ele alınacak. Ayrıca, İsrail’in kaçırdığı çocuklar ve Lübnan saldırısına dair analizler de sunulacak.

Kongre Başkanı Mustafa Açıkgöz, duyarlı vatandaşları ve akademisyenleri kongreye davet ederek, “Gazze’de yaşananları tüm yönleriyle akademik dünyanın bakış açısıyla ele almayı ve dünyaya duyurmayı amaçlıyoruz. Kongre sonrasında İsrail Konsolosluğu önünde basın açıklamamıza tüm akademisyenleri cübbeleri ile davet ediyoruz” dedi.

Koordinatör Prof. Dr. Adem Palabıyık ise, “İsrail’in işgal ve katliam sürecini akademik olarak ele alacağız. Heniye’nin çocuklarının ilk defa bir kongrede yer alması dünyaya önemli bir mesajdır. Kongre sonuçları ABD Konsolosluğu önünde açıklanacaktır” ifadelerini kullandı.

Kongreye, Türkiye’den, Filistin’den ve yurtdışından önemli akademisyenler katılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Uluslararası Özgür Filistin Kongresi Medya Platformu Tarafından Düzenlenecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!