G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,62
CNY4,86
GBP44,94
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,72
GR. ALTIN2.887,47
BTC2.144.552,97

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Fatih Altaylı’nın Youtube kanalında konuştu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, gazeteci Fatih Altaylı’nın Youtube kanalına konuk oldu. Olayın ardından yaptığı açıklamalarda dikkat çeken detaylar paylaştı. Ateş, eşinin olay öncesinde Devlet Bahçeli’yi aradığını ve özel kaleminin İsmet Büyükataman’a ulaşmaya çalıştığını belirtti. Ancak MHP lideri Bahçeli’ye bilgilerin farklı aktarıldığını savundu.

Ayşe Ateş, eşinin suikast sürecinden bahsederken hiçbir ifadesinin iddianamede yer almadığını iddia etti. 17 sayfa ifade verdiğini ve delillerle desteklediğini ancak bu bilgilerin iddianamede bulunmadığını dile getirdi. Ateş, sürecin geciktirilmeye ve delil karartılmaya çalışıldığını öne sürdü.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş, 2022 yılında Ankara’da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Cinayet soruşturmasında, motosikleti Vedat Balkaya’nın kullandığı ve cinayeti Eray Özyağcı’nın işlediği belirlenmişti. Soruşturma kapsamında eski Ülkü Ocakları yöneticisi Tolgahan Demirbaş, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın özel kalem müdürü ve yardımcısı Emre Yüksel, MHP’li avukat Serdar Öktem tutuklanmıştı.

İddianamede 22 kişiye ‘tasarlayarak öldürme’ suçu yöneltilirken, cinayetin sebebi de dahil olmak üzere birçok kritik bilginin yer almadığı belirtilmişti. Ayrıca, tetikçilerin kaçırıldığı çakarlı Audi marka aracın daha önce Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından kullanıldığı ortaya çıkmıştı.

Ayşe Ateş’in yaptığı açıklamalar ve cinayet soruşturması, kamuoyunda yeniden gündem olmuş durumda. Detaylar ve iddiaların üzerindeki gizemli noktaların aydınlatılması için çalışmaların devam edeceği belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Fatih Altaylı’nın Youtube kanalında konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!