G-QXXHXL9JW0
USD34,00
EURO38,05
CNY4,81
GBP45,26
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,83
GR. ALTIN2.827,59
BTC2.149.708,90

Ulaştırma Bakanı İşçilerle İftarda Buluştu: Esenboğa Havalimanı’nda Kadir Gecesi İftarı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara Esenboğa Havalimanı’ndaki 3’üncü yeni pist şantiyesinde çalışan işçilerle iftar programına katıldı. Bakan Uraloğlu, inşaatlarda, tüm şantiyelerde çalışan işçilerle Kadir Gecesi’nde iftar yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Seçimden sonraki süreçte bazı planlı iftar programlarımız vardı ama Ankara’da olma durumundaydık. Nerde işçi kardeşlerimiz ile bir iftar yapabiliriz diye bakın dedik. Aklımıza Esenboğa Havalimanı’ndaki şantiyemiz geldi. Bu akşam sizin sofranıza misafir olduk. Yaptığınız iş çok kıymetli bir iş” dedi.

Bakan Uraloğlu, ülkenin havacılık alanında hızlı adımlar attığını vurgulayarak, Ankara’da birçok ihtiyacın karşılandığını ifade etti. 3’üncü pistin, yeni terminal binalarının, yangınla ilgili konuşlandırma noktalarının ve taksi yolunun Ankara’ya kazandırıldığını belirten Bakan Uraloğlu, çalışmaların 2022 yılında başladığını ve 2023 yılında havalimanı şantiyesinin faaliyete geçirildiğini dile getirdi. Ankara’dan yurt dışı uçuşlarının arttırılacağını söyleyen Uraloğlu, ülkenin her tarafında benzer hizmetlerin sunulduğunu kaydetti.

Ramazan Bayramı öncesinde trafik kurallarına uyma çağrısında bulunan Bakan Uraloğlu, iftar programının ardından Esenboğa Havalimanı’ndaki Hava Trafik Kontrol Merkezi’ni ziyaret etti. DHMİ personelleriyle sohbet eden Uraloğlu, incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Son olarak, Bakan Uraloğlu’nun memleketlerine araçlarıyla seyahat edecek vatandaşlara trafik kurallarına uymaları konusunda önemli bir çağrıda bulunduğunu belirtmek gerek. Ankara Esenboğa Havalimanı’ndaki bu önemli ziyaret ve iftar programı, çalışan işçilerle bir araya gelerek onların emeklerini takdir etme ve destek olma amacını taşıdı. Etkinlik, işçilerle birlikte yapılan iftarın yanı sıra, havacılık sektöründeki gelişmeler hakkında da bilgi alışverişine olanak sağladı. Esenboğa Havalimanı’nın gelişimi ve genişlemesi, Ankara’nın havacılık kapasitesini artırarak şehrin uluslararası uçuşlardaki rolünü güçlendirecek önemli bir adım olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ulaştırma Bakanı İşçilerle İftarda Buluştu: Esenboğa Havalimanı’nda Kadir Gecesi İftarı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!