USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.257.798,36

Ukrayna Askerlerinin Çatışma Bölgelerindeki Eğitimi Görüntülendi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rusya, son zamanlarda Ukrayna’da kazançlar elde etti. Kiev yönetimi, Batı’dan gelen yardımların gecikmesinden dolayı Rus ordusuna karşı geride kaldıklarını belirtiyor. Ukrayna askerleri savaş alanında direnmeye çalışırken, cepheye gitmeye hazırlanan askerlerin eğitimi devam ediyor. İkinci yılına giren Rusya-Ukrayna Savaşı’nda cephe hattındaki askeri aktivite devam ediyor. 42. Tugay’ın piyade taburuna ait Ukraynalı askerler, çatışma bölgelerine yakın yerlerde düzenlenen eğitimlere katılıyor. Donetsk Oblastı’nın Donbas bölgesindeki askerlerin silah eğitimi de kaydedildi.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelensky, barış formülleri üzerine müzakere yapmak ve askeri yardımları hızlandırmak için birçok ülkeyi ziyaret ediyor. Son olarak Suudi Arabistan’a yaptığı ziyaretin ardından Arnavutluk’a geçiş yaptı. Zelensky’nin aktif diplomasi çabaları devam ediyor.

Ukrayna askerleri, savaş bölgelerine yakın yerlerde eğitim alıyor. Bu eğitim süreci çeşitli aşamalardan oluşuyor ve askerlerin hazırlıklı olmalarını sağlamayı amaçlıyor. Rusya’nın kazanımlarına karşın Ukrayna ordusu, direnişini sürdürmeye çalışıyor ve askerlerin sahada tutunmaları için eğitimler önem arz ediyor.

Rusya-Ukrayna Savaşı’nın ikinci yılı içerisinde olan çatışmalar, hala devam etmekte ve cephe hattında hareketlilik devam etmektedir. Bu durum, Ukraynalı askerlerin sürekli olarak hazır ve eğitimli olmalarını gerektirmektedir. Çatışma bölgelerine yakın alanlarda gerçekleştirilen eğitimler, askerlerin silah kullanımı ve savaş stratejileri konularında bilgilenmelerini sağlamaktadır. Donetsk Oblastı’ndaki Donbas bölgesindeki eğitimler, askerlerin sahada karşılaşabilecekleri durumlara hazır olmalarını amaçlamaktadır.

Zelensky’nin diplomasi çabaları, barış sürecine katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Farklı ülkelerde yapacağı temaslar, Ukrayna’nın uluslararası alanda güçlenmesini ve askeri yardımların hız kazanmasını destekleyecektir. Her ziyaretinde farklı bir ülkeye adım atan Zelensky, Ukrayna’nın çıkarlarını ve toprak bütünlüğünü savunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ukrayna Askerlerinin Çatışma Bölgelerindeki Eğitimi Görüntülendi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!