USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.248.820,33

TV Yayın Akışları Günün Programlarını İnceleyin

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Televizyon kanallarının yayın akışları, izleyicilere rehberlik etmek ve hangi programların ne zaman yer aldığını öğrenmelerine yardımcı olmak için oldukça önemlidir. Bu yüzden, bugünün televizyon yayın akışları da birçok kişi için merak konusu olabilir.

Kanal D’nin yayın akışında günün ilk programı “Afili Aşk” saat 07:00’da başlıyor ve gün boyunca devam eden bir dizi program ve film gösterimi ile devam ediyor. Kanal D’nin en popüler programları arasında “Gelinim Mutfakta” ve “Arka Sokaklar” da yer alıyor.

Show TV’nin yayın akışında ise günün ilk programı “Bu Sabah” saat 08:00’de başlıyor ve gün boyunca çeşitli programlar ve eğlenceli içerikler yayınlanıyor. Show TV’nin en popüler programları arasında “Güldür Güldür Show” ve “Kızılcık Şerbeti” de yer alıyor.

ATV’nin yayın akışında ise günün ilk programı “Kahvaltı Haberleri” saat 08:00’de başlıyor ve gün boyunca çeşitli programlar ve diziler yayınlanıyor. ATV’nin en popüler programları arasında “Esra Erol’da” ve “Kuruluş Osman” da yer alıyor.

Star TV’nin yayın akışında ise günün ilk programı “Benim Tatlı Yalanım” saat 07:00’de başlıyor ve gün boyunca çeşitli programlar ve diziler yayınlanıyor. Star TV’nin en popüler programları arasında “Güzel Köylü” ve “Çok Güzel Hareketler 2” de yer alıyor.

TRT1’in yayın akışında ise günün ilk programı “Uğurlugiller” saat 06:15’te başlıyor ve gün boyunca çeşitli programlar ve diziler yayınlanıyor. TRT1’in en popüler programları arasında “Seksenler” ve “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” de yer alıyor.

TV8’in yayın akışında ise günün ilk programı “8’de Sağlık” saat 07:15’te başlıyor ve gün boyunca çeşitli programlar ve yarışmalar yayınlanıyor. TV8’in en popüler programları arasında “Survivor All Star 2024” ve “Zuhal Topal’la Yemekteyiz” de yer alıyor.

Son olarak, Now TV’nin yayın akışında günün ilk programı “İlker Karagöz İle Çalar Saat” saat 08:00’de başlıyor ve gün boyunca çeşitli programlar ve filmler yayınlanıyor. Now TV’nin en popüler programları arasında “Yasak Elma” ve “Kızıl Goncalar” da yer alıyor. Televizyon izleyicileri, bu programlar arasından kendi zevklerine ve ilgi alanlarına uygun olanları seçerek keyifli bir gün geçirebilirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TV Yayın Akışları Günün Programlarını İnceleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!