G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.244.472,93

Türkiye’nin Filistin ile Ticareti İsrail Üzerinden Yapılacak mı? Fahrettin Altun Açıkladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye’nin Filistin ile ticaretini İsrail üzerinden yapmasına yönelik iddialara cevap verdi. Türkiye Cumhuriyeti, özellikle son 20 yılda Filistin meselesinde Filistinlilerin haklı taleplerini desteklemiştir. Türkiye, 1967 sınırlarında başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız Filistin devleti fikrini benimsemekte ve savunmaktadır. Son günlerde Türkiye’nin Filistinli kardeşlerine destek olmadığı yönündeki yanlış algılarla karşı karşıya kalındığı belirtilmiştir.

Altun, Türkiye’nin Filistin’e verdiği destek karşısında rahatsız olan İsrail’in Türkiye’yi hedef aldığını ve bunun en iyi cevabının Türkiye’nin Filistin’e olan destek olduğunu belirtmiştir. Altun, Türkiye’nin İsrail’in Gazze’deki katliamlarına karşı en etkili duruş sergileyen ülke olduğunu vurgulayarak, Türkiye’nin Filistin’e insani yardım malzemeleri ulaştırdığını ifade etmiştir.

İletişim Başkanı Altun, Türkiye’nin ulusal ve uluslararası düzeyde İsrail’in yalanlarını ifşa ettiğini belirtmiştir. İslam İşbirliği Teşkilatı Enformasyon Bakanları, İstanbul’da gerçekleştirilen toplantıda İsrail’in Filistin’deki dezenformasyon ve saldırıları ele almıştır. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nin çalışmaları ve medya kuruluşlarının destekleriyle İsrail’in zulmü ortaya çıkarılmıştır. Türkiye’nin Filistin politikası karalanmaya çalışılsa da Türkiye, Filistinli kardeşlerini her zaman desteklemeye devam edecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türkiye’nin Filistin ile Ticareti İsrail Üzerinden Yapılacak mı? Fahrettin Altun Açıkladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!