G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Türkiye’de Bu Hafta Vizyona Girecek Yedi Filmin Yıldızları Parlıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de bu hafta sinema salonları oldukça hareketli. Yerli yedi film vizyon gösterimine girerek seyircilerle buluşacak. Haftanın filmlerini tanıyalım.

Kolpaçino serisinin dördüncü filmi “Kolpaçino 4 4’lük”, Özgür’ün hikayesini anlatıyor. Özgür, haksızlık eden dostlarıyla hesaplaşmaya karar verir. “Kolpaçino 4 4’lük”ün senaryosu Şafak Sezer tarafından yazılıp Aydemir Akbaş ile paylaştığı filmde Kamil Çetin yönetmenlik koltuğunda oturuyor. Özgür’ün hikayesini beyaz perdeye taşıyacak olan filmin geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor. İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu, Serdar Ortaç, Saba Tümer, Aşkım Kapışmak, Sadi Celil Cengiz, Serkan Şengül, Ali Çatalbaş, Ömer Kurt, Mete Gök, Kubilay Penbeklioğlu, Abidin Yerebakan, Selim Erdoğan ve Cem Kılıç bu filmde rol almakta.

Yılın iddialı aksiyon filmlerinden biri olan “Arıcı: Ölüm Kovanı”, eski bir özel servis ajanı olan Adam Clay’nin sevdiği insanların dolandırılması üzerine intikam almasını konu alıyor. Film, Jason Statham, Jeremy Irons, Emmy Raver-Lampman, Josh Hutcherson, Bobby Naderi, Minnie Driver ve Phylicia Rashad’dan oluşan bir oyuncu kadrosuna sahip. Beekeeper olarak bilinen, arıcılık mitolojisine derinden bağlı güçlü ve gizli bir örgütün eski bir ajanının başından geçenler bu kez beyaz perdede seyircilerle buluşacak.

Fransız yapımı “Narsistle Aşk”, Virginie Efira, Melvil Poupaud ve Dominique Reymond’un rol aldığı bir film. Kendisi için ideal eşini bulduğunu düşünen ancak zaman içinde çok tehlikeli bir adamla toksik bir ilişki içinde hapsolan bir kadının yaşadıklarını konu alıyor.

Çocukların ve animasyon severlerin ilgisini çekecek TRT ortak yapımı “Tay 2: Ebabil Takımı”, Kudüs’ten Mekke’ye macera dolu bir yolculuğa dikkat çekiyor. Ulak atı olmaya çalışan Tay’ın hikayesini beyaz perdeye yansıtan filmde, cesaret, dostluk ve kararlılık gibi değerler vurgulanıyor.

Haftanın dram türündeki filmlerinden “3391 Kilometre”, birbirlerinden kilometrelerce uzakta olmalarına rağmen, sevginin güçlü bağını hissedebilen iki gencin hikayesini sinema perdesine taşıyor. Yazar Beyza Alkoç’un “3391 Kilometre” adlı kitabından uyarlanan filmin senaryosunu Fulya Özcan kaleme alırken, yönetmenliğini Deniz Enyüksek üstlenmiştir.

Mazlum Yiğit’in senaryosunu yazıp yönettiği, Hakan Meriçliler, Hülya Diken ve Ayhan Taş’ın rol aldığı “3310’dan Tüm Birimlere” adlı film, bu hafta yerli aksiyon ve polisiye meraklıları tarafından ilgiyle izlenecek. Film, Diyarbakır’a atanan ve bir süre halkın içinde gizlenip şehri tanımaya başlayan bir emniyet müdürünün halk tarafından sevilmesinin ardından bu durumun bazı çıkar gruplarının işine gelmemesiyle taraflar arasında yaşanan gerilimi konu alıyor.

Doğu Demirkol’un senaristliğinde ve Burak Kuka yönetmenliğinde vizyona girecek haftanın yerli komedi filmlerinden biri olan “Yaşam Koçu”, kendisini bir anda popüler bir yaşam koçu olarak bulan bir adamın karşılaştığı olaylar etrafında dönüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türkiye’de Bu Hafta Vizyona Girecek Yedi Filmin Yıldızları Parlıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!