USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.248.820,33

Türkiye EURO 2024 Kadrosunu Açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu, EURO 2024 turnuvası öncesinde A Milli Takım kadrosunu belirledi. Kadroda yer almayan oyuncular arasında Abdülkadir Ömür, Berat Özdemir, Can Uzun, Cenk Özkacar, Doğan Alemdar ve Oğuz Aydın bulunmaktadır. Ayrıca sakatlıkları nedeniyle Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü ve Enes Ünal da kadrodan çıkarılmıştır. Türkiye, turnuvada Gürcistan, Portekiz ve Çekya ile F Grubu’nda mücadele edecek ve Polonya ile hazırlık maçı yapacaktır.

A Milli Takım’ın EURO 2024 kadrosu kaleciler Altay Bayındır, Mert Günok ve Uğurcan Çakır’dan oluşmaktadır. Savunmada Mert Müldür, Zeki Çelik, Abdülkerim Bardakcı, Ahmetcan Kaplan, Merih Demiral, Samet Akaydin ve Ferdi Kadıoğlu forma giyecektir. Orta sahada Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu, Orkun Kökcü ve Salih Özcan yer alırken, forvette İrfan Can Kahveci, Yunus Akgün, Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Bertuğ Yıldırım, Cenk Tosun, Semih Kılıçsoy ve Yusuf Yazıcı forma giyecektir.

Ayrıca, Doğan Alemdar’ın kampta yer alacağı ve Bertuğ Yıldırım’ın da A Milli Takım kadrosuna dahil edildiği açıklanmıştır. EURO 2024 turnuvasında Türkiye’nin ilk maçı 18 Haziran’da Gürcistan karşısında olacak ve son maçını 26 Haziran’da Çekya ile yapacaktır. Takımın ilk iki maçı Dortmund’da, son maçı ise Hamburg’da oynanacaktır. Kadroda Galatasaray’dan 5, Fenerbahçe’den 5, Beşiktaş’tan 2 ve Trabzonspor’dan 1 oyuncu bulunmaktadır.

EURO 2024 heyecanı Türkiye’de artarken, A Milli Takımın kadrosu ve maç programı merakla beklenmektedir. Takımın genç yeteneklerle güçlendirilmiş kadrosu ve turnuva öncesindeki hazırlık maçıyla ne kadar formda olduğu ve rakiplere karşı ne kadar iddialı olabileceği büyük ilgiyle takip edilmektedir. EURO 2024, Türk futbolseverler için heyecan dolu bir sürece işaret etmektedir ve milli takımın başarılı bir performans sergilemesi beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türkiye EURO 2024 Kadrosunu Açıkladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!