G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.856.708,80

Türkiye 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, İspanya’yı 1-1 ile Susturdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası’ndaki ikinci maçında İspanya ile karşı karşıya geldi. Maç sonunda 1-1 berabere kalan genç milliler, ikinci maçlarında ilk puanlarını kazandılar. İspanya, 55. dakikada Yarek Gasiorowski’nin golüyle durumu 1-0 yaptı. Ancak Türkiye, 90. dakikada Fahri Kerem Ay’ın golüyle skoru eşitledi ve maç 1-1 sona erdi. Milli takım, turnuvadaki ilk maçlarında Fransa’ya 2-1 yenilmişti.

Maçın hakemleri Marian Barbu, Mihai Marica, Benas Kikutis, ve Edgars Malcevs’ti. Türkiye 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı’nda sahaya çıkan oyuncular ise şöyleydi: Mert Furkan Bayram, Berkay Yılmaz, Yiğit Fidan, Efe Sarıkaya, Ali Turap Bülbül, Yusuf Sertkaya, Baran Ali Gezek, Diren Dağdeviren, Emir Bars, Poyraz Yıldırım, Emirhan Demircan. İspanya ise Raul Jimenez, Julio Diaz, Wassim Keddari, Yarek Gasiorowski, Gerard Hernandez, Miguel Carvalho, Iker Bravo, Pol Fortuny, Dani Diaz, Jacobo Ramon, Jesus Rodriguez kadrosuyla sahadaydı.

Türkiye’nin 19 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası B Grubu’ndaki üçüncü maçı 22 Temmuz Pazartesi günü Danimarka ile yapılacak. Takım, zorlu maç öncesi moral bulduğu İspanya maçından edinilen tecrübelerle güçlenecektir. İlk iki maçlarından birer puanla ayrılan Türkiye, grup aşamasındaki son maçında bir galibiyet alarak bir üst tura çıkmak isteyecektir.

Türkiye’nin genç futbolcuları, Avrupa’nın en iyi takımlarına karşı mücadele ederek tecrübe kazanma fırsatı buluyor. Bu tip organizasyonlar genç oyuncuların kariyerlerinde önemli bir adım olabilir. Milli takım antrenörleri de genç yetenekleri yakından takip ederek geleceğin yıldızlarını keşfetmeye çalışıyor.

Türkiye 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, İspanya ile berabere kalarak turnuvadaki ilk puanlarını aldı. Futbolseverler, genç millilerin performansını yakından takip ediyor. Ay-Yıldızlılar, Danimarka maçı sonrasında grup aşamasını başarıyla tamamlayıp bir üst tura çıkmak için mücadele edecekler. Genç futbolcular, ülkelerini en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklar. Maçların heyecanı ve rekabeti futbolseverleri ekran başına kilitlemeye devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türkiye 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, İspanya’yı 1-1 ile Susturdu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!