G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,08
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.146.607,20

Türk turistler Mısır’da yaşadıkları korku dolu anları anlattılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mısır’a tatil yapmak için giden Türk turistler, Club Reef Oteli’ne ait bir şirketle dalış yapmak üzere Tiran adası açıklarına gitti. 15 kişilik turist kafilesinin bulunduğu dalış teknesi, ani fren yaparak kayalıklara çarptı. Tekne su almaya başlayınca kaptan tekneyi terk ederken turistler can yelekleri olmadan denize atladılar.

Bu korkunç deneyimi yaşayan 15 kişilik grup arasında bulunan Türk avukat Aleyna Tunç, dalış şirketi Shamandura Diving’in diğer şirketlere göre daha fazla para talep ettiğini belirtti. Kaptanın dengesiz ve süratli kullanımına rağmen uyarıları dikkate almadığını ifade eden Tunç, teknenin kayaya çarptığını ve sağa yattığını söyledi.

Teknenin durumu daha da kötüleşince kaptanın emriyle turistler denize atlamak zorunda kaldı. Ancak teknedeki can yeleği sayısının yetersiz olduğu ve teknenin batmaya başladığı belirtildi. Bir başka tur teknesi tarafından kurtarılan turistler, ambulans olmadan karaya döndü.

Aleyna Tunç, yaşadıkları korkunç deneyimin ardından vücutlarında morluklar ve hasarlar olduğunu dile getirdi. Tunç ve diğer turistler, yaşadıkları olayın sorumlularıyla ilgili dava açmaya hazırlandıklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türk turistler Mısır’da yaşadıkları korku dolu anları anlattılar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!