G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,88
CNY4,88
GBP45,49
EURO/USD1,11
BIST9.202,67
Petrol75,64
GR. ALTIN2.917,75
BTC2.087.943,21

Türk Silahlı Kuvvetleri PKK’lı 3 teröristi etkisiz hale getirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MSB’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Türk Silahlı Kuvvetleri Pençe-Kilit bölgesinde 1, Hakurk bölgesinde ise 2 olmak üzere toplamda 3 PKK’lı teröristi etkisiz hale getirdi. MSB, terörle mücadelede kararlılıkla devam edildiğini belirtti.

Operasyonun Irak’ın kuzeyinde gerçekleştiği bildirildi. Pençe-Kilit bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda 1 terörist etkisiz hale getirilirken, aynı gün Hakurk bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda ise 2 terörist etkisiz hale getirildi. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terörle mücadelesi kararlı ve etkin bir şekilde devam ediyor.

MSB’nin açıklamasına göre, PKK’ya karşı yürütülen operasyonların başarılı bir şekilde sürdürüldüğü dile getirildi. Pençe-Kilit bölgesinde bir teröristin etkisiz hale getirilmesiyle birlikte, Hakurk bölgesindeki operasyonda da 2 teröristin etkisiz hale getirilmesi, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütüne karşı kararlı tutumunu ortaya koyuyor.

Türkiye’nin terörle mücadelesinin sınırların ötesinde de kararlılıkla devam ettiği belirtildi. Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonlarla terör örgütü PKK’ya karşı etkili bir mücadele yürütülmeye devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin PKK’ya karşı gerçekleştirdiği operasyonlar, teröristlerin etkisiz hale getirilmesiyle sonuçlanıyor.

MSB’nin açıklamasına göre, Pençe-Kilit bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda bir terörist etkisiz hale getirilirken, aynı gün içerisinde Hakurk bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda ise 2 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terörle mücadelesi kararlılıkla sürüyor.

Terörle mücadelede Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kararlı ve etkin müdahalesi sonucunda Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit bölgesinde 1 teröristin etkisiz hale getirilmesi ve aynı gün içerisinde Hakurk bölgesinde gerçekleştirilen operasyonla 2 teröristin etkisiz hale getirilmesi, terör örgütü PKK’ya karşı Türkiye’nin kararlı tutumunu gözler önüne seriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türk Silahlı Kuvvetleri PKK’lı 3 teröristi etkisiz hale getirdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!