G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO37,79
CNY4,87
GBP44,96
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
Petrol77,15
GR. ALTIN2.920,05
BTC2.078.255,07

Türk Heyeti Filistin Özel Oturumu’nu Terk Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cenevre şehrinde, 112. Uluslararası Çalışma Konferansı kapsamında Filistin Özel Oturumu düzenlendi. Türk heyeti de oturuma katılan ülkeler arasındaydı. İsrailli yetkililer kürsüye çıktığında, çok sayıda ülkenin temsilcileri tepki amacıyla salonu terk etti. Bu tepki Türk heyeti tarafından da gösterildi ve İsrailli yetkililere karşı salonu terk ettiler. Protesto edilen konuşmalar alkışlanmadı.

İsrail’in Filistin’deki Müslümanlara yönelik zulmü dünyanın dört bir yanında protesto ediliyor. İsviçre’nin Cenevre şehrinde yapılan son protesto da bu amaçla düzenlendi. BM Cenevre Ofisi’nde gerçekleşen oturumda, İsrailli yetkililerin konuşmaları protesto edilerek salon terk edildi. Türk heyeti de İsrailli yetkililere karşı tepkilerini göstermek için salonu terk etti. Bu eylemi gerçekleştiren temsilciler, İsrail’in Gazze’deki saldırılarını protesto ettiklerini belirttiler.

Türk heyetinin de bulunduğu İsrailli yetkililerin kürsüye gelmesi ve konuşmaları protesto edildi. İsrailli hükümet yetkilisi ve işveren temsilcisi ayrı ayrı tepki gördü. Birçok ülkenin temsilcileri, İsrailli yetkililerin konuşmaları sırasında salonu terk ederek tepkilerini ortaya koydu. Türk heyeti de bu eyleme destek vererek salonu terk etti. İsrailli yetkililerin konuşmaları ise alkışlanmadı.

Sonuç olarak, Cenevre’de düzenlenen Filistin Özel Oturumu’na katılan Türk heyeti, İsrailli yetkililerin konuşmalarını protesto ederek salonu terk etti. Bu tepki, dünya genelinde İsrail’in Filistin’deki zulmüne karşı gösterilen tepkilerin bir parçasıydı. Türk heyeti, İsrailli yetkililere karşı net bir duruş sergileyerek Gazze’deki saldırıları protesto etti. İsrailli yetkililerin konuşmaları alkışlanmadı ve protesto devam etti. Bu eylem, İsrail’in Filistinli Müslümanlara yönelik zulmüne karşı seslerini yükselten insanların ortak bir tepkisiydi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türk Heyeti Filistin Özel Oturumu’nu Terk Etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!