USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.248.820,33

Transfer yasağı bulunduğu için ayrılık yaşanan Samsunspor’da Muhammed Gümüşkaya ile yollar ayrıldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsunspor’da transfer yasağı bulunan takımda 5’inci oyuncu olan orta saha Muhammed Gümüşkaya ile ayrılık gerçekleşti. FIFA tarafından 2 dönem transfer yasağı cezası alan Samsunspor, cezanın bir dönem ertelenmesiyle geçen sene transfer yapmıştı. Ancak yeni bir karar çıkmazsa 2 dönem daha transfer yasağı devam edecek. Takım kaptanları Osman Çelik, Moryke Fofana, Alim Öztürk ve Jakup Szumski ile anlaşma sağlanamayınca yollar ayrılmıştı. Son olarak ise KVC Westerlo takımından kiralanan Muhammed Gümüşkaya ile yollar ayrıldı.

Muhammed Gümüşkaya’nın Samsunspor’dan ayrılışı kulüp tarafından onaylandı. Gümüşkaya, 2023-2024 sezonunda KVC Westerlo takımından kiralık olarak katıldığı Samsunspor’a veda etti. 14 maçta forma giyen oyuncu, 1 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti. Kulüp, yapılan yazılı açıklamada Gümüşkaya’ya teşekkür ederken, başarılar diledi.

Diğer yandan, Samsunspor’un transfer yasağı nedeniyle başka kulüplerden oyuncu transfer edememesi nedeniyle takımda eksiklikler yaşanıyor. Sözleşmesi sona eren futbolculardan Muhammet Ali Özbaskıcı ve Zeki Yavru ile yeni sözleşme görüşmeleri devam ederken, Galatasaray’dan kiralanan Taylan Antalyalı’nın ise kulüple görüşmeleri sürüyordu. Takım, transfer yasağından kurtulup eksik mevkilere takviye yapabilmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Sonuç olarak, transfer yasağı nedeniyle zor günler geçiren Samsunspor, oyuncu ayrılıklarına rağmen takımın gücünü korumaya çalışıyor. Yeni sezonda takımı güçlendirmek adına transfer yasağını aşmanın yollarını arayan kulüp, mevcut kadrosunu koruyup güçlendirmek adına yoğun bir çaba içerisinde. Samsunspor taraftarları ise gelecek sezon için heyecanla transfer gelişmelerini beklerken, takımlarına destek olmayı sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Transfer yasağı bulunduğu için ayrılık yaşanan Samsunspor’da Muhammed Gümüşkaya ile yollar ayrıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!