G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO38,09
CNY4,88
GBP45,78
EURO/USD1,11
BIST9.665,78
Petrol71,85
GR. ALTIN2.898,35
BTC2.173.733,50

Traktör Yanlış Vitesle 150 Metrelik Uçuruma Yuvarlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tepeköy köyünden Çayır Yayla’ya seyir halinde bulunan Bayram A. (40), yol güzergahına yuvarlanan taşları temizlemek için traktörünü durdurdu. Yol temizlendikten sonra tekrar hareket etmek isteyen Bayram A., vitesi karıştırarak traktörü geri vitese alarak 150 metrelik uçuruma yuvarladı. Ancak sürücü Bayram ve oğlu Erdem A. (18), son anda traktörden atlayarak kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldular. Traktör ise kullanılamaz hale geldi.

Olay sonrasında yapılan incelemelerde, traktörün uçuruma yuvarlanmasıyla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Kazanın yaşandığı Tepeköy köyü, kaza sonrası bölgeye gelen ekipler tarafından güvenlik önlemleri alınarak trafiğe kapatıldı. Bölge sakinleri, bu tür kazaların sıkça yaşandığı yolda gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

Kazanın ardından Bayram ve Erdem A., sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen baba-oğul, olayın şokunu atlatmaya çalışıyor.

Yaşanan talihsiz kazanın ardından aile üyeleri ve köylüler, Bayram ve Erdem A.’ya geçmiş olsun dileklerini iletti. Kazanın nasıl olduğu hakkında bilgi veren Bayram A., yanlışlıkla vitesi karıştırarak traktörün geri vitese alındığını ve bu nedenle uçuruma yuvarlandığını belirtti.

Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlatırken, traktörün çekici yardımıyla uçurumdan çıkarılacağı belirtildi. Kazadan sonra bölgede güvenlik önlemleri sıkılaştırılarak benzer kaza risklerinin önüne geçilmesi için çalışmaların yapılacağı bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Traktör Yanlış Vitesle 150 Metrelik Uçuruma Yuvarlandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!