USD32,16
EURO35,09
CNY0,000000
GBP41,21
EURO/USD1,09
BIST10.643,58
Petrol84,11
GR. ALTIN2.523,98
BTC2.169.279,31

Trabzonspor, Fatih Karagümrük’e rövanşta final için hazır!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası’nda Fatih Karagümrük ile oynayacakları rövanş maçı öncesi futbolcularını uyararak, finale yükselme hedeflerini vurguladı. Avcı, “Final biletini alalım, taraftarımızı üzmeyelim” şeklinde konuştu.

Sezonun erken dönemlerinde ligde şampiyonluk şansını kaybeden Trabzonspor, kupa mücadelesine odaklanmış durumda. İlk maçı 3-2 kazandıkları rakipleriyle deplasmanda karşılaşacak olan bordo-mavili takım, sürpriz bir sonuçla karşılaşmak istemiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, oyuncularıyla yaptığı toplantıda sezonun geri kalanında tek hedeflerinin kupada ilerlemek olduğunu belirtti.

Avcı, futbolcularına hazır olmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Sakatlıklar nedeniyle eksik kadroda olduklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, tüm oyuncuların kendilerini her an sahaya çıkacakmış gibi hazır tutmaları gerektiğini vurguladı. Kritik maçlarda herkesin önemli olduğunu ifade eden Avcı, oyuncularının yakaladıkları şansı iyi değerlendireceğine inandığını belirtti.

Trabzonspor taraftarları da takımlarını desteklemek için Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki maça büyük ilgi gösterdi. Biletlerin büyük bir kısmı taraftarlar tarafından satın alındı.

Taraftarlar, takımlarını finale taşıyacaklarına inanırken, futbolcular da ellerinden gelenin en iyisini yaparak taraftarlarını sevindirmek istiyor. Abdullah Avcı önderliğindeki Trabzonspor, kupada ilerleyerek sezonu başarılı bir şekilde tamamlamayı hedefliyor. Sürprizlere izin vermeyeceklerini belirten Avcı, tüm oyuncularının büyük bir rekabet içinde olmalarını ve sahalarında ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını bekliyor.

Kupa heyecanı dorukta olan Trabzonspor, Fatih Karagümrük karşısında alacakları başarılı bir sonuçla taraftarlarını sevindirmeyi hedefliyor. Abdullah Avcı’nın uyarılarına kulak veren futbolcular, taraftarlarına mutlu bir sonuçla kupada ilerleme sözü verdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trabzonspor, Fatih Karagümrük’e rövanşta final için hazır!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!