G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,61
CNY4,88
GBP44,87
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol81,13
GR. ALTIN2.910,62
BTC2.175.010,13

Tolga Çam’ın Tekne Turundaki Kavga Sosyal Medyayı Salladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Moda tasarımcısı Tolga Çam, ailesiyle birlikte 15 Haziran’da Fethiye’nin Göcek Mahallesi’ne tatil yapmak için gitti. 11 kişilik grup, kiraladıkları bir charter tekne ile denize açıldı. Ancak, bir haftalık tur sırasında gidilen yerlerin beğenilmemesi üzerine Çam, 21 Haziran’da Şövalye Adası’na gelindiğinde teknenin kaptanı Remzi Kasapoğlu’na hakaretlerde bulunarak saldırdı. Kaptanın eşi Emine Kasapoğlu’nun da darbedildiği iddia edildi.

Kavganın ardından, Kaptan Remzi Kasapoğlu’nun kızı Neslihan Kasapoğlu durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sahil Güvenlik ekipleri olaya müdahale ederek, Tolga Çam ve ailesini teknedne alarak Fethiye Sahil Güvenlik Komutanlığı’na götürdü. Kaptan Kasapoğlu da teknesiyle limana yanaşıp ifade vermek üzere Sahil Güvenlik Komutanlığı’na götürüldü. Emine Kasapoğlu ise darp raporu aldı.

Yaşanan arbede anları sosyal medyada paylaşıldı. Her iki taraf da sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Tolga Çam, kendisinin ve ailesinin mağdur olduğunu belirterek, şiddet olaylarının olmadığını, sadece tartışma yaşandığını iddia etti. Çam, itibarının zedelenmesini önlemek için yasal haklarını kullanacağını bildirdi.

Kaptan Remzi Kasapoğlu ise Tolga Çam’a ve beraberindekilere kusursuz hizmet verdiklerini ancak alkolün etkisiyle yapılan hakaretler sonucu saldırıya uğradıklarını belirtti. Kasapoğlu, 11 kişilik gruptan Çam’ın ve arkadaşlarının saldırgan olduklarını ileri sürdü.

Olayla ilgili her iki tarafın ifadesi alındıktan sonra adli sürecin devam ettiği öğrenildi. Bu tür olayların aydınlatılması için gerekli adımların atılacağı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tolga Çam’ın Tekne Turundaki Kavga Sosyal Medyayı Salladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!