G-QXXHXL9JW0
USD34,28
EURO37,51
CNY4,85
GBP44,83
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,93
GR. ALTIN2.931,65
BTC2.133.371,31

Tokat’ta Trajik Kaza: İzinsiz Gezinti Sonu Acı Bitti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, dün akşam saatlerinde Tokat merkeze bağlı Kömeç köyü Beyaslan mevkisinde meydana geldi. Umut Açar ve arkadaşı Volkan Başar, Umut’un izinsiz aldığı otomobille trafiğe kapalı yolda gezmeye çıktılar. Ancak bir süre sonra Umut’un kontrolünü yitirdiği araç, Devlet Su İşleri’ne ait sulama kanalına uçtu. Çevredeki insanlar durumu fark edip hemen yardıma koştu ve su dolu kanaldaki araçtan iki arkadaşı çıkardılar.

Kaza yerine sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri hemen sevk edildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Umut Açar ve Volkan Başar, Tokat Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Umut Açar, Abdullah ve Feride Açar çiftinin çocuğuyken; Volkan Başar ise Nurgül ve Kenan Başar çiftinin çocuğuydu. Cenazeler, otopsi işlemlerinin ardından Kömeç köyüne getirildi. Burada, öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında iki arkadaş, köy mezarlığında toprağa verildi.

Olayın ardından acılı aileler ve köy halkı büyük bir üzüntü içindeyken, herkes gençlerin ani ölümüne şaşkınlıkla karşılıyor. Kazanın detayları incelenirken, aile ve yakınları gözyaşları içinde son vedalarını yaparken, tüm köy halkı da birlikte üzüntüyü paylaşıyor. Kazaya ilişkin soruşturma ise devam ediyor ve detaylar netlik kazanmayı bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tokat’ta Trajik Kaza: İzinsiz Gezinti Sonu Acı Bitti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!