G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,19
CNY4,83
GBP44,72
EURO/USD1,08
BIST9.037,24
Petrol74,70
GR. ALTIN2.978,70
BTC2.325.655,25

Tokat’ta Dikkat Çeken Seçim Taktiği: “Al birini vur ötekine!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 2024 tarihine az bir süre kala, yerel seçim atmosferi Türkiye genelinde hızla hareketleniyor. Tokat’ta ise dikkat çeken bir olay yaşandı. CHP, İYİ Parti ve AKP’nin Belediye Başkan Adaylarının afişleri, aynı sokakta yan yana asıldı. İYİ Parti’nin afişinde yer alan “Al birini vur ötekine” sözü ise, hem AKP’yi hem de CHP’yi işaret ediyordu. Afişlerde CHP Tokat Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım’ın afişi sağ tarafta, AKP Tokat Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın’ın afişi ise sol tarafta yer alıyordu.

Diğer bir il olan Uşak’ta ise İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür, seçim çalışmalarına hız vermiş durumda. Uşak’ta esnaf ve ev ziyaretlerini sürdüren Gür, vatandaşların sorunlarını dinleyerek projelerini anlatıyor. “Bu şehir hepimizin, bu şehir bizim” diyen Gür, Uşaklılara seslenerek şehrin makus talihini değiştireceklerini ve birlikte başaracaklarını belirtiyor.

Gür, ziyaretleri sırasında Bölme’de kahvehane esnafını ziyaret ederek, şehrin sorunlarını dinlemiş ve çözüm önerilerini paylaşmış. Şekerevleri’nde ise esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Gür, esnafın sorunlarını yakından takip ettiğini ve her daim yanlarında olduklarını vurguluyor. Sporun ve sporcunun destekçisi olduklarını belirten Gür, Bölmespor’u ziyaret ederek sporseverlerle bir araya gelmiş ve sporun önemine vurgu yapmıştır.

Uşak için yapacakları projeleri anlatan Gür, tüm sorunları çözmek için hazır olduklarını ve halkın güvenini boşa çıkarmayacaklarını vurguluyor. Çarşamba pazar yerini şehre kazandırmak için çaba harcayacaklarını belirten Gür, Uşakspor’a olan sevgilerini ve desteğini de dile getiriyor. Aşigolar için canlarını feda etmeye hazır olduklarını söyleyen Gür, Uşak için daha güzel bir gelecek hayali kurduklarını ve bu hayalin gerçekleşmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtiyor.

Seçim atmosferi her geçen gün daha da kızışırken, adaylar vatandaşların nabzını tutmayı ve sorunlarına çözüm üretmeyi hedefliyor. Tokat ve Uşak’ta adaylar çalışmalarını aralıksız sürdürüyor ve seçim gününün yaklaştığı şu günlerde, vatandaşların tercihleri merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tokat’ta Dikkat Çeken Seçim Taktiği: “Al birini vur ötekine!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!