G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO37,79
CNY4,87
GBP44,96
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
Petrol77,15
GR. ALTIN2.920,05
BTC2.078.255,07

Terör Örgütü PKK/YPG, Münbiç’te Sözde Seçim Planıyla Halkı Baskı Altına Aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Münbiç’te yaşayan halk, terör örgütü PKK/YPG’nın işgal ettiği bölgede yapılması planlanan sözde yerel seçime karşı çıkıyor. 2016’da ABD’nin desteğiyle terör örgütü tarafından işgal edilen Münbiç’in nüfusunun yüzde 99’u Araplardan oluşmaktadır. PKK/YPG’nın terk edeceği sözünü verdiği Münbiç’ten çekilmemesi nedeniyle bölge sakinleri, Türkiye’nin baskısıyla geri adım atılmadığını ifade etmektedir. Halk, terör örgütünün baskısı altında yaşamaktan kaçınmak adına Türkiye sınırına göç etmiştir. Halk, terör örgütünün planladığı seçimlerin Suriye’nin bölünmesine ve Münbiç’in ayrılmasına hizmet ettiğini düşünerek, seçimlere karşı çıkmaktadır.

Münbiç halkının tepkisiyle terör örgütü PKK/YPG’nın asıl hedefi olan sözde yerel seçimlerin gerçekleşmemesi için Türkiye’nin kararlı tutumu etkili olmuştur. Halk, terör örgütünün baskıları ve yalanlarına karşı çıkarak, bu seçimlerin sadece bir oyun olduğunu dile getirmektedir. Yerlerinden edilen Münbiçliler, terör örgütünün bölgede uyguladığı terör ve ayrılıkçı politikalara karşı çıkmakta ve gerçekleri reddetmektedir. Ayrıca terör örgütünün gençleri uyuşturucuya alıştırarak toplumu yozlaştırmaya çalıştığı da belirtilmektedir.

Suriye’de yaşayan Arap kökenli Münbiç sakinleri, terör örgütü PKK/YPG’nın seçim girişimlerini kabul etmemekte ve Suriye’nin bölünmesine karşı durmaktadır. Halk, terör örgütünün yabancıları getirerek Arapları evlerinden çıkarttığını ve devletin kurulma planlarına hizmet ettiğini iddia etmektedir. Münbiçliler, terör örgütünün çıkarılmasını talep ederek, Suriye’nin tek bir devlet olarak kalmasını ve ülkenin demografisinin değiştirilmemesini istemektedir.

Münbiçlilerin kararlı duruşu ve Türkiye’nin desteğiyle terör örgütü PKK/YPG’nın seçim girişimleri engellenerek, halkın iradesi ve Suriye’nin birliği korunmaya çalışılmaktadır. Halkın terör örgütünün baskılarına ve yalanlarına karşı direnmesi, barış ve istikrarın sağlanması adına önemli bir adımdır. Suriye’nin bölünmesine ve toplumun parçalanmasına karşı olan Münbiç sakinleri, ülkelerinin birliğini ve halklarının huzurunu savunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Terör Örgütü PKK/YPG, Münbiç’te Sözde Seçim Planıyla Halkı Baskı Altına Aldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!