G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.128.174,50

TEM Otoyolu’nda TIR Kaza Yaptı: İkinci El Olan Otomobil ruhsatları Çıkmadan!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuruçeşme ilçesi TEM otoyolu Batı gişelerinde meydana gelen kaza, sürücüsünün ismi belirlenemeyen 34 FVK 022 çekici plakalı TIR’ın yağmur suyu kanalına düşmesiyle gerçekleşti. TIR’ın dorsesinde bulunan Hyundai marka otomobillerin ruhsatları çıkmadan ikinci el olarak değerlendirildi.

Kaza sonucunda TIR’ın arkasında yer alan 5 sıfır otomobil büyük hasar aldı ve yol kenarındaki bariyerde de zarar meydana geldi. Sürücü ise kazayı yara almadan atlattı. Hasar gören otomobiller, başka bir TIR’a yüklenerek olay yerinden uzaklaştırıldı.

Yol kenarındaki yağmur suyu kanalına düşen TIR’ın çekilmesi için olay yerine kurtarıcı ekipler sevk edildi. Kaza nedeniyle TEM otoyolu üzerinde trafik yoğunluğu meydana geldi ve otoyolun bir şeridi kısa süreliğine trafiğe kapatıldı.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı ve olayın kesin nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. TIR’ın yağmur suyu kanalına düşmesiyle ilgili olarak ise yol kenarındaki bariyerin tamir edilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağı belirtildi.

Kaza haberinin ardından sürücünün sağlık durumu hakkında herhangi bir bilgi verilmezken, Hyundai marka otomobillerin değer kaybı hakkında detaylı bir açıklama yapılmadı. Olay yerindeki kurtarma çalışmalarının devam ettiği ve trafiğin normale dönmesi için ekiplerin yoğun çaba sarf ettiği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TEM Otoyolu’nda TIR Kaza Yaptı: İkinci El Olan Otomobil ruhsatları Çıkmadan!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!