G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.155.539,59

Tekirdağ’da Tarihi An! İlk Kadın Belediye Başkanı Mazbatasını Aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tekirdağ’da yapılan yerel seçimlerde CHP adayı Candan Yüceer, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçildi. Yüceer, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Ayşe Öznur Yiğiter’in elinden aldı. Yiğiter, Yüceer’e başarılar dileyerek, kadınların siyasette daha fazla desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Mazbata töreninde konuşan Yüceer, seçim sürecinin siyasi olgunluk ve nezaketle tamamlandığını belirtti. Yüceer, rakiplerine teşekkür ederek, hemşerilerin desteğiyle güçlü bir şekilde seçimi kazandıklarını ifade etti. Yüceer, mazbatanın büyük bir sorumluluk olduğunun farkında olduklarını ve Tekirdağ için çalışacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na devir töreninde Yüceer, görevi Kadir Albayrak’tan devraldı. Yüceer, Tekirdağ’ın ilk kadın belediye başkanı olmanın gururuyla dolu olduğunu dile getirdi. Kadınların desteklerine teşekkür eden Yüceer, ilk kadın olmanın zorluklarına rağmen, büyük bir sorumlulukla hareket edeceklerini ifade etti. Yüceer, Tekirdağ’ı en iyi yere taşımak için hemşerilerinin desteğiyle çalışacaklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tekirdağ’da Tarihi An! İlk Kadın Belediye Başkanı Mazbatasını Aldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!