G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.160.411,57

Tek Geçim Kaynağımız Eşimin Emekli Maaşı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kepez’de Çıkan Yangında Evleri Kül Olan Dağlı Çifti:

Tek Geçim Kaynağımız Eşimin Emekli Maaşı!

Yangın sonucunda evlerini kaybeden Dağlı çifti, yakınlarından ve çevre sakinlerinden gelen destekle geçici olarak bir çadırda konaklamaya başladı. Yardımsever vatandaşlar ise aileye giyecek, yiyecek ve temel ihtiyaç malzemeleri sağlamak için harekete geçti. Yardım kampanyalarıyla toplanan bağışlar, Dağlı çiftine ulaştırıldı.

Olay yerine intikal eden Kepez Belediye Başkanı Ali Kılıç, aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Kılıç, “Yangında evlerini kaybeden Dağlı ailesine geçici olarak çadır kurduk. İhtiyaçları karşılanana kadar yanlarında olacağız. Vatandaşlarımızın dayanışmasıyla aileye yardım eli uzatıyoruz. Kendilerine yardım etmek isteyenler belediyemize başvurabilirler” dedi.

Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de yangının çıkış nedenini belirlemek amacıyla kapsamlı bir soruşturma başlattı. İncelemeler devam ederken, yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Yaşanan bu üzücü olayın ardından, Dağlı çiftinin evlerini yeniden inşa etmeleri için yardım kampanyaları başlatıldı. İnşaat firmaları ve hayırsever vatandaşlar, aileye maddi ve moral destek olmak amacıyla yardımlarını sürdürüyor. Kazazedelerin ihtiyaçlarının karşılanması ve yeni bir yaşama başlayabilmeleri için desteklerin devam etmesi bekleniyor.

Yangın faciasının ardından Kazım Karabekir Mahallesi’nde dayanışma ve yardımlaşma örnek bir şekilde sürerken, Dağlı çifti de toplumun desteğiyle yıkımın üstesinden gelmeye çalışıyor. Gelecek günlerde evlerine kavuşmayı umut eden çift, yaşadıkları zorlu süreci atlatmak için birlik ve beraberlik içinde ilerlemeye kararlı olduklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tek Geçim Kaynağımız Eşimin Emekli Maaşı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!