G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO38,17
CNY4,86
GBP45,89
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,47
GR. ALTIN2.914,88
BTC2.190.069,38

TBMM Dışişleri Komisyonu’nda Skandal İddialar: Üç Personel Tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da bulunan TBMM Dışişleri Komisyonu’nda çeşitli anlaşmaların uygunluğuna dair yasa teklifleri üzerine konuşan Yılmaz, olaya karışan üç personelin tutuklandığını açıkladı. Yılmaz, konuyla ilgili yapılan incelemeler sonucunda adli işlemlerin devam ettiğini belirtirken, sözleşmeli personellerin sözleşmelerinin feshedildiğini ve sözleşmeli olmayan personellerin Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini ifade etti. Olaya karışanların derhal adli makamlara teslim edildiğini söyleyen Yılmaz, bakanlıkça idari işlemlerin de ayrıca tesis edildiğini vurguladı.

Yılmaz, olaya karışan personellerin derhal adli makamlara teslim edildiğini ve haklarında gerekli adli işlemlerin devam ettiğini belirtti. Ayrıca söz konusu personellerin tutuklandığını açıklayan Yılmaz, bakanlıkça idari işlemler yapıldığını da ifade etti. Sözleşmeli olan personellerin sözleşmelerinin derhal feshedildiğini söyleyen Yılmaz, sözleşmeli olmayan personellerin ise Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edildiğinin altını çizdi.

Yılmaz, olaya karışan üç personelin tutuklandığını söyledi. Ayrıca sözleşmeli olan personellerin sözleşmelerinin derhal feshedildiğini, sözleşmeli olmayan personellerin ise Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini belirtti. Yılmaz, bakanlık olarak olaya karışanlar hakkında hem adli hem de idari işlemlerin yapıldığını dile getirdi. Öte yandan, olaya karışanlar hakkında gerekli olan tüm işlemlerin hızla ve etkili bir şekilde yürütüldüğü bilgisini paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TBMM Dışişleri Komisyonu’nda Skandal İddialar: Üç Personel Tutuklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!