USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.257.798,36

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Dizisi Bu Çarşamba Başlıyor! Detaylar Burada

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D’nin MF Yapım tarafından üretilen dikkat çekici dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu”, 28 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Başroldeki karakter Umut’u canlandıran Ekin Koç, hipertemizi (sıra dışı hafıza yeteneği) hastası olan bir gençtir.

Umut karakteri, Ekin Koç tarafından olağanüstü bir mücadele ile sunulmaktadır. Umut, geçmişte yaşadığı bir kaza sonrasında hipertimezi hastalığına sahip olmuştur. Babasıyla mutlu bir hayat süren Umut, bir trajedi sonrasında hayatının değişeceği bir döneme girer. Hafızasını, zekasını ve sebatını kullanarak olağanüstü bir mücadeleye atılan Umut, izleyicileri de bu serüvene sürükler.

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı, senaryosu Uğraş Güneş tarafından yazılan “Taş Kağıt Makas” dizisi, gecekondu mahallesinde yaşayan Umut’un babasının suçsuzluğunu kanıtlamak için verdiği adalet mücadelesini ekranlara taşır. Karakterler arasında Ekin Koç’un yanı sıra Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip ve Anıl Taşezen gibi başarılı isimler de yer almaktadır.

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu her Çarşamba akşamı Kanal D’de izleyicilerle buluşacak. Dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve yönetim ekibi ile dikkat çeken yapım, Umut’un adalet arayışını konu alarak seyircilere duygusal ve heyecan dolu anlar yaşatacak. Umut karakterinin sıra dışı hafıza yeteneğiyle dolu serüveni, seyircileri ekrana kilitleyecek ve her bölümü merakla beklenen bir dizi haline getirecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Dizisi Bu Çarşamba Başlıyor! Detaylar Burada

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!