USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.253.439,96

Survivor All Star’da Sema Aydemir Diskalifiye Oldu! Olayların Ardı Arkası Kesilmiyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor All Star’da ilk eleme adayı Mavi takımdan Begüm oldu. İkinci eleme adayı ise Kırmızı takımdan Pınar Saka seçildi. Eleme adaylarının belirlendiği konsey sonrasında Sema Aydemir ile Pınar Saka arasında bir kavga çıktı. Acun Ilıcalı, acil durum konseyini toplayarak yarışmacıları dinledi ve kavga eden yarışmacılar hakkında karar vereceklerini belirtti.

Yarışmadan öne çıkan isimlerden Musa Can Çayan, Sema Aydemir ve Pınar Saka arasındaki gerginlikten bahsetti. Kavga esnasında Sema’nın Pınar’a tekme atmasıyla sinirler gerildi. Sema, Pınar’a tokat attıktan sonra araya giren arkadaşları tarafından uzaklaştırılmaya çalışıldı ancak tehditler savurarak durumu daha da kötüleştirdi.

Atakan’ın müdahalesiyle sakinleşen Sema, arkadaşlarına yaşadıklarını anlatmaya çalıştı. Nagihan ise acil durum konseyinde Sema ve Pınar arasındaki geçmişten gelen sorunlardan bahsetti ve tartışmanın nedenlerini açıkladı. Survivor All Star yarışmasında yaşanan kavga, geçmişteki anlaşmazlıkların bir yansıması olduğunu ortaya koydu.

Oyun alanında dokunulmazlık mücadelesi yaşandı ve Mavi takım, Yağmur ve Furkan’ın başarısıyla dokunulmazlık sembolünü kazandı. Bu başarının ardından Sema, kavga sonrası duygusal bir konseyde Acun Ilıcalı’nın karşısına çıkarak yaşadıklarını anlattı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda Acun Ilıcalı, Sema Aydemir’in diskalifiye edildiğini açıkladı. Seda’nın kardeşinin diskalifiye olmasına sinirlenmesi ve Nagihan’ın sakatlanmasıyla yeni fragmanda heyecan doruktaydı. Bu olaylar, Survivor All Star’da gerginliğin ve rekabetin her an tırmanabileceğini gösterdi. Yarışmacılar arasındaki ilişkilerin ve rekabetin ne kadar yoğun olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Gelecek bölümlerde nelerin yaşanacağı ise merak konusu oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Survivor All Star’da Sema Aydemir Diskalifiye Oldu! Olayların Ardı Arkası Kesilmiyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!