USD32,22
EURO35,07
CNY0,000000
GBP41,46
EURO/USD1,09
BIST10.643,58
Petrol84,08
GR. ALTIN2.518,50
BTC2.156.854,00

Süper Lig VAR Kayıtları Yayınlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 35. haftası oynanan maçlarla sona erdi. Haftanın en dikkat çeken maçlarından biri, Konyaspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmaydı. Fenerbahçe deplasmanda oynadığı maçtan 0-0 beraberlikle ayrılarak lider Galatasaray’ın 6 puan gerisinde kaldı. Galatasaray ise sahasında Sivasspor’u 6-1 mağlup ederek 96 puana ulaştı. Trabzonspor ise Samsunspor deplasmanında 3-1 mağlup olarak üçüncü sıradaki yerini korudu.

Başakşehir ise sahasında Kasımpaşa’yı 4-1 yenerek puanını 55’e çıkararak Trabzonspor ile arasındaki puan farkını 3’e indirdi. Beşiktaş ise Rizespor’u karşılaşmanın uzatma dakikalarında bulduğu golle 3-2 mağlup ederek 54 puana ulaştı ve beşinci sırada yer aldı. Küme düşme hattındaki Pendikspor, Antalyaspor deplasmanında 2-1 galip gelirken, Gaziantep FK ile Hatayspor 1-1 berabere kaldı.

Küme düşme hattındaki takımlardan Pendikspor 33 puanla 19. sırada, Hatayspor 34 puanla 18. sırada ve Gaziantep FK ise 35 puanla 17. sırada yer alıyor. Haftanın sona ermesiyle birlikte Türkiye Futbol Federasyonu, VAR kayıtlarını YouTube hesabından paylaştı. VAR kayıtlarının detayları henüz açıklanmadı ancak maçlardaki tartışmalı pozisyonlara ışık tutması bekleniyor. Futbolseverler, yayınlanan VAR kayıtlarıyla haftanın kritik anlarını yeniden gözden geçirebilecekler.

Sonuç olarak, Süper Lig’in 35. haftasında oynanan maçlarla birlikte şampiyonluk yarışı ve küme düşme mücadelesi oldukça kızışmış durumda. Lider Galatasaray, diğer takımlara karşı üstünlüğünü sürdürürken, alt sıralardaki takımlar da ligde kalmak için son haftalarda kıyasıya mücadele ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun yayınladığı VAR kayıtları ise haftanın en tartışmalı anlarını tekrar gündeme getirecek gibi görünüyor. Futbolseverler, heyecan dolu maçların ardından VAR kararlarını merakla beklemeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Süper Lig VAR Kayıtları Yayınlandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!