G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,14
CNY4,84
GBP45,60
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,67
GR. ALTIN2.873,25
BTC2.153.878,01

Süper Lig 29. Hafta Hakemleri Belli Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 29. haftasında görev alacak hakemler belirlendi. Galatasaray ile Rizespor arasında oynanacak maçı Bahattin Şimşek yönetecek. Fenerbahçe’nin Pendikspor karşısında ise Kadir Sağlam düdük çalacak.

Süper Lig’in 29. haftasında görev alacak hakemler açıklandı. Galatasaray ile Rizespor arasında oynanacak maçı Bahattin Şimşek yönetecek. Fenerbahçe’nin Pendikspor ile karşılaşacağı mücadelede ise Kadir Sağlam düdük çalacak.

Süper Lig’de 29. haftanın hakemleri belli oldu. Galatasaray’ın Rizespor ile oynayacağı maçı Bahattin Şimşek yönetecek. Fenerbahçe’nin Pendikspor ile karşılaşacağı mücadelede ise Kadir Sağlam düdük çalacak.

29. haftada oynanacak karşılaşmalarda hakemlik görevlerine Bahattin Şimşek ve Kadir Sağlam atanmıştır. Galatasaray’ın Rizespor ile mücadelesinde Bahattin Şimşek düdük çalarken, Fenerbahçe’nin Pendikspor karşısındaki maçını Kadir Sağlam yönetecektir. Bu kararlar, haftanın kritik maçlarında adil bir hakem yönetimi sağlamayı amaçlamaktadır. Süper Lig’in 29. haftasına dair bu gelişmeler futbolseverler tarafından merakla beklenmekteydi.

Süper Lig’e damga vuracak 29. haçta Bahattin Şimşek ve Kadir Sağlam isimli hakemler görev alacak. Galatasaray-Rizespor maçında Bahattin Şimşek düdük çalarken, Fenerbahçe-Pendikspor mücadelesinde ise Kadir Sağlam hakemlik yapacak. Bu hafta oynanacak maçlara heyecan katan hakem atamaları, maçların daha adil ve şeffaf bir şekilde yönetilmesini sağlayacak. Süper Lig’in 29. haftasında yaşanacak olan bu önemli gelişmeler, futbolseverler arasında büyük ilgi uyandırmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Süper Lig 29. Hafta Hakemleri Belli Oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!