G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,29
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol75,12
GR. ALTIN2.831,69
BTC2.158.217,33

Sparta Prag’ın Yıldızı Veljko Birmancevic: Galatasaray Maçında Kendimizi İyi Göstermeliyiz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sparta Prag’ın başarılı futbolcusu Veljko Birmancevic, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında Galatasaray’a karşı iyi bir oyun sergilemeleri gerektiğini belirtti. 15 Şubat Perşembe akşamı oynanacak olan maçta takım olarak ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade eden Birmancevic, Galatasaray’ı ve taraftarlarını bildiklerini ve buna göre hazırlandıklarını söyledi. Ayrıca, bu sezon toplamda 27 maçta 10 gol atıp 8 asist yaptığını da belirtti.

Birmancevic, performansından çok takımın başarısının önemli olduğunu vurgulayarak, son oynanan Karvina müsabakasında iyi bir oyun sergilediklerini ve bunun her maçta devam etmesini istediğini dile getirdi. Kendisinin en iyi performansından ziyade takımın performansının önemli olduğunu belirten 25 yaşındaki futbolcu, yarınki maçta iyi bir sonuç alarak taraftarı mutlu etmek istediğini ifade etti.

Ayrıca, sarı-kırmızılı taraftarların oluşturacağı atmosferin kendisini tedirgin etmeyeceğini söyleyen Birmancevic, bu tür atmosferlerde oynamaya alışık olduğunu ve bunun kendisini olumsuz etkilemeyeceğini belirtti. Ayrıca, Galatasaray’da bulunan yıldız futbolcuların kendisini nasıl etkileyeceği yönündeki soruya ise, bütün oyunculara saygı duyduğunu ve daha çok kendine odaklandığını ifade etti. Yıldızlık durumuna bakmadan kendi performansına odaklandığını söyleyen Birmancevic, nasıl daha başarılı olabileceğine odaklandığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sparta Prag’ın Yıldızı Veljko Birmancevic: Galatasaray Maçında Kendimizi İyi Göstermeliyiz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!