G-QXXHXL9JW0
USD34,00
EURO38,05
CNY4,81
GBP45,26
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,83
GR. ALTIN2.827,59
BTC2.149.708,90

Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske: “Türkiye’de bir takıma karşı mücadele etmek güzel hissettiriyor” dedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çekya ekibi Sparta Prag, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında Galatasaray ile yarın mücadele edecek. Basın toplantısında konuşma yapan Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske, Galatasaray’a karşı mücadele etmenin zorluğuna dikkat çekti ve Türkiye’de bir takıma karşı oynamanın kendileri için güzel bir duygu olduğunu ifade etti.

Priske, 55 günlük bir aranın ardından 4 gün önce ligde resmi bir maça çıktıklarını belirtti. Takımının performansından memnun olduğunu söyleyen Priske, Galatasaray karşısında zorlu bir sınav olacağını ifade etti. Şampiyonlar Ligi’nden gelen bir takımla karşılaşacak olmanın kendileri için zor olacağını belirten Priske, bu maç için hazırlandıklarını ifade etti. Ayrıca Türkiye’de bir takıma karşı mücadele etmenin güzel hissettirdiğini de dile getirdi.

Teknik direktör, takımının fiziksel ve mental olarak çok iyi konsantre olması gerektiğini vurgulayarak, en ufak bir hatanın cezalandırılacağını ifade etti. Ayrıca, oyuncularının aralarındaki iletişimin iyi olmasının da önemli olduğunu kaydetti.

Priske, daha önce Fenerbahçe’ye karşı İstanbul’da mücadele ettiğini ve Türk takımlarıyla oynamanın zor olduğunu belirterek, Türkiye’de bir takıma karşı mücadele etmenin güzel hissettirdiğini ifade etti. Tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularının Galatasaray’ın yıldız isimleri için özel bir hazırlık yapmadıklarını açıkladı.

Priske, futbolcularının kendilerini göstermeleri için Galatasaray maçının iyi bir fırsat olduğunu vurgulayarak, turu geçme şanslarını yüzde 50 olarak değerlendirdi. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçı öncesi Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske’nin yorumları böyle.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske: “Türkiye’de bir takıma karşı mücadele etmek güzel hissettiriyor” dedi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!