G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO37,98
CNY4,84
GBP45,61
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,25
GR. ALTIN2.882,47
BTC2.168.630,62

SON DAKİKA: Bursa’da 3.5 Büyüklüğünde Deprem! Kandilli Rasathanesi Açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Bursa’nın Osmangazi ilçesinde bir deprem meydana geldi. 27 Mart 2024 tarihinde saat 10.21’de gerçekleşen depremin büyüklüğü 3.5 olarak ölçüldü. Depremin derinliği ise 6.5 kilometre olarak belirlendi.

Kandilli Rasathanesi, depremin Ahmetbey-Osmangazi (Bursa) bölgesinde meydana geldiğini duyurdu. Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, depremin tarih ve saati olan 27 Mart 2024, saat 10:21:35’e vurgu yapıldı. Depremin büyüklüğü 3.5 olarak açıklanırken, derinliği de 6.5 kilometre olarak belirtildi.

Haber7 kaynağından alınan bilgilere göre, Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre Bugün Bursa’da meydana gelen depremin etkisi hakkında detaylar paylaşıldı. Osmangazi ilçesinde yaşanan ve 3.5 büyüklüğündeki depremin neden olduğu hasarın boyutu henüz net olarak açıklanmazken, bölgedeki vatandaşların endişeli bekleyişi sürüyor.

Depremin şiddeti ve derinliği hakkında yapılan açıklamalar, Bursa’da yaşayan vatandaşları tedirgin etmeye devam ediyor. Osmangazi ilçesinde meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede artçı sarsıntı olup olmayacağı ise merak konusu.

Kandilli Rasathanesi’nin paylaştığı bilgilere göre, Bursa’daki depremin ardından bölgede oluşabilecek olumsuz durumlara karşı ise gerekli önlemlerin alınması gerektiği vurgulandı. Deprem sonrası hasar tespit çalışmalarının başlatıldığı belirtilirken, bölgeye yardım ve destek ekiplerinin sevk edildiği bilgisi de paylaşıldı.

Yaşanan bu depremin ardından, Osmangazi ilçesindeki vatandaşlar ve çevre illerden gelen destek ekipleri bölgede çalışmalarını sürdürmektedir. Can ve mal kaybının yaşanmaması için önlemlerin titizlikle alındığı belirtilirken, depremin etkilerinin en aza indirilmesi için çalışmaların aralıksız devam edeceği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
SON DAKİKA: Bursa’da 3.5 Büyüklüğünde Deprem! Kandilli Rasathanesi Açıkladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!