G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,58
CNY4,86
GBP45,06
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,47
GR. ALTIN2.884,92
BTC2.137.234,17

Siyasi Dava ve Liderler Zirvesi: Özel’in Çarpıcı Açıklamaları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Milletvekili Ali Özel, Kobani davası kararlarına ilişkin yaptığı açıklamada bu davanın siyasi bir dava olduğunu belirtti. Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’a verilen cezaların görevlerinin başındayken ve bir partinin eş genel başkanlarıyken alındığını ve suçlandıkları şeyin kabul edilebilir bir yanı olmadığını ifade etti.

Özel, Ayhan Bora Kaplan’ın himaye edildiği iddialarının ciddi olduğunu belirterek, Süleyman Soylu’nun da bu süreçte soruşturulabileceğini ve dokunulmazlığının kaldırılabileceğini belirtti. Cumhurbaşkanı’nın ne zaman geleceğiyle ilgili bir fikri olmadığını söyleyerek genel olarak Haziranın ilk haftası gibi anladığını dile getirdi.

Liderler zirvesi önerisinde bulunan Özel, siyasi liderlerin bir araya gelerek konuşmalarını önemsediğini vurguladı. Ayrıca, CHP Genel Merkezi’ne yapılacak bir iade-i ziyaret sonrasında koltuk meselesinin konuşulduğunu ve emekliye yapılacak zam konusunda birlikte hareket edilmesi gerektiğini belirtti.

Görüşmelerin devam ettiği ve umutlu olduklarına dikkat çeken Özel, Sayın Gökhan Zeybek’in, Sayın Özhaseki’yle gerçekleştirdiği 1.5 saatlik görüşmenin verimli geçtiğini söyledi. Belediyelerin borçlarından kanun revizyonlarına kadar geniş bir yelpazede konuların görüşüldüğünü belirterek, bu görüşmelerin sonuç vermesini umut etti.

Son olarak, Özel, Cumhurbaşkanı ile yapılan görüşmeye ilişkin temkinli bir iyimserlik içinde olduklarını ve CHP’nin emekliye yapılacak zam konusunda birlikte hareket etme teklifini dile getirdi. Özel, Cumhurbaşkanı’nın yakın zamanda yapacağı ziyaretin sonuç vereceğine inandığını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Siyasi Dava ve Liderler Zirvesi: Özel’in Çarpıcı Açıklamaları!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!