G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Sitede İkinci Kez Sokak Köpeğine İğrenç Saldırı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükçekmece’de Sokak Köpeğine Saldırı!

Geçtiğimiz hafta Büyükçekmece’de bulunan bir sitede yaşanan olay, site sakini hayvan sever Özlem Taşer’in beslediği sokak köpeklerinden birisinin vücudunda yaralar bulmasıyla başladı. Taşer, köpeği Beylikdüzü’nde bulunan bir veteriner kliniğine götürdüğünde veteriner hekim tarafından üzerine kaynar su döküldüğü bilgisini aldı.

Olay karşısında şok yaşayan Taşer, aynı sitede aylar önce başka bir köpeğe de benzer bir saldırının yapıldığını öğrendi. 1 haftadan uzun süredir bakım altına alınan köpeğin yaşam mücadelesini sürdürdüğü öğrenilirken, olayın detayları hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Taşer, yaşanan olayı şu şekilde anlattı: “Şoka girdik diyebilirim. Canı çok acıyordu nereye kaçacağını bilemiyordu. O anda hiç ummadığımız bir manzara ile karşılaştık. Daha öncede olmuştu başka bir köpeğe. Bu yaşanan ikinci olay. Biz site sakinlerinden şüpheleniyoruz. Kim olduğunu bilmiyoruz. İstenilmiyor bu köpekler. Biz zararsız oldukları sürece canlarımıza dokunulmasını istemiyoruz. Zaten bir olaya karışınca bizde belediye veteriner hekimlerini arıyoruz gelip alıyorlar. Sıkıntı yok takip ediyoruz zaten. İstenmiyor köpekler. Sitede çoğu insan evlerinde can besliyor bakıyorlar ama sokak köpekleri hiç istenmiyor. Hiçbir şekilde istemiyorlar. Seveni de var sahip çıkanı da var. Biz ilk gördüğümüzde kabuk vardı. Gittiğimiz veteriner hekim tedaviye götürdüğümüz yerde cerrahi veteriner hekim bir insanoğlunun yaptığı bir olay dedi. Haşlanmış su kaynamış su. Bilerek yapılmış yani.”

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlatırken, sokak hayvanlarına yönelik saldırıların artması ise endişe yaratıyor. Yaşanan bu vahşetin ardından hayvanseverler, sokak hayvanlarına karşı daha duyarlı olunması ve koruma altına alınmaları konusunda çağrıda bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sitede İkinci Kez Sokak Köpeğine İğrenç Saldırı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!