G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,51
CNY4,84
GBP44,80
EURO/USD1,09
BIST9.030,54
Petrol75,34
GR. ALTIN2.871,84
BTC2.120.139,36

Sibel Can’dan Kadın Cinayetlerine Sert Tepki: “Benim Dışımda Hiç Kimse Güvende Değil!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadın Cinayetlerine Tepkiler Büyüyor: Sibel Can’dan Açıklama

Kadın cinayetlerine dair tepkiler, art arda gelen olaylarla birlikte hızla büyürken, ünlü isimlerin bu konudaki düşünceleri de büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Şevval Sam ve Serenay Sarıkaya’nın ardından gündeme gelen bir diğer isim ise Sibel Can oldu.

Geçtiğimiz akşam katıldığı bir defilede, kadın cinayetleri konusundaki görüşlerini paylaşan Sibel Can, “Çok acı. Artık televizyonu açmak istemiyorum. Bunun bir an önce düzene girmesi lazım. Adalet gerçekten yerini bulmalı. Çok üzücü, başka bir şey söylemenin anlamı yok” şeklinde konuştu.

"Güvende Değilim" Açıklaması

Kendini güvende hissedip hissetmediği sorulduğunda Sibel Can, “Doğruyu söylemek gerekirse, kendi adıma konuşacak olursam, tabii ki güvendeyim ama benim dışımda hiç kimse güvende değil, bu çok açık. Bir kadın olarak gerçekten kötü duygular yaşıyorum… İnşallah her şey iyi olur. Aslında inşallah bile demek istemiyorum, olmalı” dedi.

Sosyal Medyada Tepkiler Üzerine Yeni Bir Açıklama

Bu sözleri sonrası sosyal medyada yoğun tepkiler alan Sibel Can, Instagram üzerinden bir açıklama yaptı. Can, “Ben bir sanatçı olarak toplu taşıma kullanmıyorum; konserlerime büyük ekiplerle katılıyorum ve her zaman planlı bir yaşam sürüyorum. ‘Güvendeyim’ ifadesinin karşılığı budur. Bunun aksini söyleseydim, samimi olur muydu?” şeklinde ifade etti.

Ayrıca, bu durumun manipüle edilmesine dikkat çeken Can, “Söylenenleri başka anlamlara yükleyip servis etmek hiç kimseye fayda sağlamayacaktır.” dedi.

Son dönemde çocuklar ve gençlere yönelik yaşanan travmatik olaylara dikkat çeken Sibel Can, “Toplum olarak hassasiyetimiz en üst seviyede ve bunu çok iyi anlıyorum. Bir kadın, sanatçı ve anne olarak toplumsal konulara, özellikle çocuklara ve gençlere karşı duyarlılığım herkesçe biliniyor. Saf kötülüğe karşı, hepimizin dili sevgi dili olmalıdır.” şeklinde düşüncelerini aktardı.

Son olarak, “Her zaman gerçekler ve samimi duygular üzerinden iletişimime devam edeceğim. Umuyorum ki kadın ve çocuk şiddeti son bulur ve adalet yerini bulur!” diyerek sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sibel Can’dan Kadın Cinayetlerine Sert Tepki: “Benim Dışımda Hiç Kimse Güvende Değil!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!