G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO38,09
CNY4,86
GBP45,75
EURO/USD1,11
BIST10.080,40
Petrol74,67
GR. ALTIN2.884,26
BTC2.169.073,98

Settar Tanrıöğen’den İyi Haber: “Settar Abiyi Görmeye Gittik!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ceren Yalazoğlu Karakoç, önceki gün Nişantaşı Citys’te görüntülendi. Karakoç, geçtiğimiz ocak ayında beyin kanaması geçirip uzun süre hastanede tedavi gören rol arkadaşı Settar Tanrıöğen’in sağlık durumunun günden güne iyileştiğini söyledi.

Karakoç, “Settar Abi’yi ziyarete gittik. Onunla çalışmak gerçekten çok kıymetli. Settar Abi’den çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam edeceğim. Sağlık durumu şu anda iyi. Hastaneden taburcu edildi ve evine geçti. Tekrar işlerine dönmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. En son ziyaretimizde, dizi bölümlerini izlediğini ve sete geleceğini söyledi” şeklinde konuştu.

Settar Tanrıöğen’in sağlık durumu hakkında gelen son bilgiler oldukça endişe verici. Ocak ayında başlayan beyin kanaması sürecinde uzun bir tedavi süreci geçiren Tanrıöğen’in sağlık durumu her geçen gün biraz daha iyiye gitmekte. Settar Tanrıöğen’in sağlık durumu hakkında yapılan açıklamalara göre, oyuncu hastaneden taburcu edilmiş ve evinde istirahate çekilmiş durumda.

Ceren Yalazoğlu Karakoç, Settar Tanrıöğen’in sağlık durumunun iyiye gittiğini açıkladı. Karakoç, Settar Abi ile çalışmanın kendisi için çok değerli olduğunu belirtti. Settar Abi’den birçok şey öğrendiğini ve öğrenmeye devam edeceğini söyleyen Karakoç, Tanrıöğen’in hastaneden taburcu edildiğini ve evine döndüğünü ifade etti. Tekrar iş başı yapmasını dört gözle beklediklerini dile getiren Karakoç, son ziyaretlerinde Tanrıöğen’in dizi bölümlerini izlediğini ve sete ziyarete geleceğini söyledi.

Settar Tanrıöğen’in sağlık durumu hakkında Ceren Yalazoğlu Karakoç tarafından yapılan açıklamalar, hayranlarını sevindirdi. Tanrıöğen’in uzun bir tedavinin ardından hastaneden taburcu edilmesi ve evine dönmesi, sevenleri tarafından sevinçle karşılandı. Karakoç’un Settar Tanrıöğen hakkındaki olumlu sözleri, oyuncunun sağlık durumunun iyileştiği yönündeki umutları artırdı. Tanrıöğen’in en kısa sürede işlerine geri dönmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Settar Tanrıöğen’den İyi Haber: “Settar Abiyi Görmeye Gittik!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!