G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.255.727,15

Şehit Mezarlarına Yönelik Provokasyon İddialarına Açıklama: “Bayrak Yenileniyor!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, özel günler ve bayramlar öncesinde Valilik bünyesinde bulunan Özel İdare tarafından Türk bayraklarının yenilendiğini ve kontrol edildiğini belirtti. Ayrıca tahrip olmuş bayrakların da değiştirildiğini ifade etti. Kılıçaslan, sosyal medyada şehit mezarlarının üzerinde bayrak olmadığı şeklinde yapılan propagandaların yanlış olduğunu vurguladı. Dernek olarak şehit yakınlarıyla sürekli iletişim halinde olduklarını ve şehit mezarlarını takip ettiklerini söyledi.

Başkan Kılıçaslan, şehitlerin mezarlarının yanı sıra diğer mezarların da düzenli olarak kontrol edildiğini ve bayrakların eksik olmadığını belirtti. İl ve ilçe merkezlerinde ve köylerde bulunan şehit mezarlarında da herhangi bir eksiklik yaşanmadığını ifade etti. Bayrakların yenilenmelerinin de düzenli bir şekilde yapıldığını söyleyen Kılıçaslan, bu tür propagandaların şehit ailelerini üzdüğünü ve şehitler üzerinden yapılacak provokasyonlara karşı olduklarını belirtti.

Son olarak, Kılıçaslan Ramazan Bayramı’nda Bahçelievler Mahallesi’ndeki mezarlıkta bulunan şehit piyade er Lokman Aksüngü ve şehit polis memuru Osman Demirci’nin mezarlarında Türk bayrağı olmadığı şeklinde yapılan sosyal medya provokasyonlarına da değindi. Bu tip durumların şehit ailelerini üzdüğünü ve provokasyon amaçlı olduğunu ifade eden Kılıçaslan, bu tür olaylara karşı olduklarını ve şehitlerin hatırasına saygı duyulması gerektiğini aktardı.

Türk bayraklarının önemine vurgu yapan Kılıçaslan, bayrakların sadece bayramlarda değil her zaman gururla ve özenle asılması gerektiğini belirtti. Ayrıca, şehitlerin hatırasının yaşatılması ve mezarlarının düzenli olarak kontrol edilmesinin önemine dikkat çekti. Şehit aileleri olarak her zaman şehitlerin yanında olduklarını ve hatıralarını yaşatmak için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şehit Mezarlarına Yönelik Provokasyon İddialarına Açıklama: “Bayrak Yenileniyor!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!