G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,83
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,66
GR. ALTIN2.838,81
BTC2.144.167,21

Sedat Peker’in İddialı Davası: Et Entegre Tesisinin Zorla Satılması!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dava sırasında mahkemede sadece müşteki avukatı hazır bulundu. Tutuklu sanık Remzi Y. ise video konferans yoluyla duruşmaya katıldı ve dosyasının ayrılmasını talep etti. Mahkeme, Sedat Peker’in yakalanması ve kırmızı bültenle aranmasına karar verirken, bazı sanıkların adli kontrol şartlarının devamına hükmetti ve duruşmayı Temmuz ayına erteledi.

Afyonkarahisar’da bulunan bir et entegre tesisinin 2017 yılında “Köfteci Yusuf” restoran zincirine zorla satılmaya çalışılmasıyla ilgili dava devam ediyor. Satış sürecinin uzaması üzerine başlayan soruşturmada, 19 sanık arasında Sedat Peker de bulunuyor. Suç örgütü kurdukları iddia edilen 9 şüpheli tutuklandı ancak daha sonra serbest bırakıldı.

Sedat Peker hakkında hazırlanan iddianamede, “suç işleme amacıyla örgüt kurma” ve “korkutucu güç kullanarak yağma” suçlarından yargılanması talep ediliyor. İddianameye göre, Peker’in sanıklara Yusuf Akkaş’a yönelik yağma eylemi için talimat verdiği ve bir sanığın telefonunda Akkaş’ın iş yerindeki kavgaların görüntülerinin bulunduğu belirtiliyor.

Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, sadece müşteki avukatı hazır bulundu. Tutuklu sanık Remzi Y. ise duruşmaya video konferans yoluyla katılarak dosyasının ayrılmasını talep etti. Mahkeme, Sedat Peker’in yakalanması ve kırmızı bültenle aranmasına karar verirken, bazı sanıkların adli kontrol şartlarının devamına hükmetti ve duruşmayı Temmuz ayına erteledi.

Dava sürecinde, Afyonkarahisar’daki et entegre tesisinin zorla satılmaya çalışılmasıyla ilgili 19 sanık yargılanıyor. Sedat Peker’in de bulunduğu sanıklar arasında yer aldığı davada, mahkeme duruşmayı Temmuz ayına erteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sedat Peker’in İddialı Davası: Et Entegre Tesisinin Zorla Satılması!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!