G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,16
CNY4,84
GBP45,55
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,77
GR. ALTIN2.877,99
BTC2.154.234,69

Sarıyer Belediye Başkanı CHP’den İstifa Ederek Bağımsız Aday Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi, 2023 yerel seçimlerine gergin bir atmosferde hazırlanıyor. Aday listelerinin yalnızca birkaç saat kala Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim edilmesi gereken zamanda birçok parti üyesinin istifa ettiği ve bağımsız aday olarak seçimlere katılacaklarını açıkladığı bildirildi.

CHP’nin Sarıyer ilçesinde Mustafa Oktay Aksu‘nun aday gösterilmesi, genel başkanın kendisini yeniden aday göstermemesi üzerine partiye 19 Şubat’a kadar kararın gözden geçirilmesi için bir süre veren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, partiden istifa etme kararı aldı. Genç, Özgür Özel ile yaptığı bir görüşmenin ardından partisinden istifa ettiğini ve bağımsız aday olarak seçimlere katılacağını açıkladı.

Özgür Özel ile yaptığı görüşmeye dair detaylarını paylaşan Genç, “Başkanım biz sizi çok seviyoruz, sizinle hep varız. Partide size önemli görevler verelim. Ekrem Başkan da sizi çok seviyor ama biz bunu aşamadık” ifadelerini aktardı. Bunun üzerine partisinden istifa eden Genç, “Bu parti bu kadar hizmetin olmuşsa ve de bu kadar insan olmadık yerlerde sizleri iktidar yapmışsa ve böyle bir sorumluluktan uzaklaşmanın bir anlamı var mı?” şeklinde konuştu.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, adaylık mesajında, “Kimseye zarar vermeyeceğiz, kimseye kötü söz söylemeyeceğiz. Biz hep güzel konuştuk. Ama halkımızın çok güzel bir sözü var. Kısa çöp uzun çöpten hakkını alacak. Gelin demokrasi dersi verelim Sarıyer’de” ifadeleriyle Sarıyerlilere seslendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sarıyer Belediye Başkanı CHP’den İstifa Ederek Bağımsız Aday Oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!