G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,81
CNY4,88
GBP45,42
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,26
GR. ALTIN2.922,42
BTC2.071.504,25

Balıkçılar Sapanca Gölü’nde Dev Boyutta Bir Turna Balığı Yakaladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Onur Yasin Yazıcı ve Burak Faik Telgeren adlı iki sportif balıkçı, Sapanca Gölü’ne açıldı. Bir metrelik turna balığı yakalayan balıkçılar, bu nadir ve büyük balığı kıyıya çıkartmayı başardılar. Balığın ağırlığı 6.5 kilogram ve boyu ise 104 santimetre olarak ölçüldü.

Balıkçılar, yakaladıkları dev balığı savaş gemilerindeki torpidoya benzeterek “Kocaman, bu canavar!” dediler. Sevinçlerini ise kayıt altına alarak, balığın oltaya takılmasından bota alınmasına kadar olan süreci görüntülediler. Sevinç dolu anlarını yaşayan balıkçılar, bu nadir balığı yakalamalarının heyecanını paylaştılar.

Sapanca Gölü’nde yapılan bu balık avı, balıkçılar arasında heyecan yarattı. Turna balığının nadir ve büyük bir tür olması, bu olayı daha da önemli kıldı. Balıkçılar, uzun uğraşlar sonucunda yakaladıkları balığın kilo ve boyutlarını ölçerek, kıyıya sağ salim çıkartmayı başardılar.

Balık avı sırasında Onur Yasin Yazıcı ve Burak Faik Telgeren, ekip çalışması ve sabır sayesinde bu başarıyı elde ettiler. Balıkçılar, doğaya saygı çerçevesinde avlanarak, doğal dengenin korunmasına önem verdiklerini belirttiler. Bu tür nadir balıkların avlanması konusunda da özenli davranarak, sürdürülebilir avcılığa destek verdiklerini dile getirdiler.

Sapanca Gölü’nde gerçekleşen bu olay, balık avcılığı tutkunlarını heyecanlandırdı. Balıkçılar, gelecek av sezonlarında da benzer başarıları tekrarlamak için sabırsızlanıyorlar. Turna balığı gibi büyük ve nadir balıkların avlanması, balıkçılık deneyimlerine farklı bir heyecan katıyor. Onur Yasin Yazıcı ve Burak Faik Telgeren’in yaşadığı bu deneyim, balıkçılık tutkunları arasında konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Balıkçılar Sapanca Gölü’nde Dev Boyutta Bir Turna Balığı Yakaladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!