G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.850.296,14

Samsung, Android 15 tabanlı One UI 7 güncellemesiyle telefonlara uydu bağlantısı desteği getiriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung’un stok uygulamalarında bulunan bir kod, Android 15 tabanlı One UI 7 güncellemesiyle birlikte uydu bağlantısı desteğinin Samsung telefonlarına geleceğini gösteriyor. Apple’ın uzun süredir geliştirdiği uydu üzerinden iletişim teknolojisi ise ilk olarak iPhone 14 modellerinde kullanılmaya başlandı. Uydu bağlantısı, telefonların çekmediği yerlerde, iletişim uydularını kullanarak kesintisiz iletişim sağlamaktadır.

Samsung da uydu bağlantısı desteği sunacak. Daha önce ortaya çıkan bilgilere göre, Samsung’un stok uygulamalarında bulunan kodlar, Android 15 tabanlı One UI 7 güncellemesiyle birlikte uydu bağlantısı desteğinin telefonlara geleceğini işaret ediyor. Bu özellik, Samsung’un Acil Durum SOS, Samsung Mesajlar ve Telefon uygulamalarında bulunan kodlar aracılığıyla sunulacak. Bazı raporlara göre, kullanıcıların kısa sesli mesajlar göndermesine ve iki yönlü iletişim kurmasına imkan tanıyacak olan uydu bağlantısı özelliği, sadece Samsung’un yeni amiral gemisi modellerinde kullanılabilecek.

Samsung, uydular üzerinden doğrudan iletişimi mümkün kılan yeni modemini Exynos yonga setlerine entegre ederek kullanacak. Bununla birlikte, Apple’ın aksine Samsung, uydu bağlantısı teknolojisini acil durum kullanımlarının yanı sıra günlük kullanım için de kullanılabilir hale getirecek. Bu sayede, telefonun çekmediği yerlerde bile mesajlaşma, yüksek kaliteli görüntü ve video iletişimi gibi imkanlar sunulacak.

Sonuç olarak, Samsung’un Android 15 tabanlı One UI 7 güncellemesiyle birlikte uydu bağlantısı desteğinin telefonlara geleceği ve kullanıcıların çekim olmayan yerlerde bile iletişim kurmasına imkan tanıyacağı belirtiliyor. Apple’ın benzer bir teknolojiyi sadece acil durumlar için kullandığına karşın, Samsung’un uydu bağlantısı özelliği günlük kullanıma da uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede, kullanıcılar telefonlarını herhangi bir iletişim alt yapısına ihtiyaç duymadan kullanabilecek ve iletişimlerini kesintisiz bir şekilde sürdürebilecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Samsung, Android 15 tabanlı One UI 7 güncellemesiyle telefonlara uydu bağlantısı desteği getiriyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!