G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,84
CNY4,79
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,69
GR. ALTIN2.821,35
BTC1.972.399,65

Rus Askerlerinin Cansız Bedenleri, Ukraynalı Gönüllüler Tarafından Toplanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rusya-Ukrayna Savaşı sırasında şiddetli çatışmaların yaşandığı bir dönemde, karşılıklı öldürülen askerlerin cansız bedenleri bulundukları yerlerden kaldırılıyor. Ukraynalı “Kara Lale” grubu, savaş devam ederken Rus askerlerinin cenazelerini öldürüldükleri yerlerden topluyor. Bu gönüllüler, devlet tarafından ölü ilan edilemeyecek olan Rus askerlerin cesetlerini toplayarak takas amacıyla kullanmayı hedefliyor.

Cenazelerin bulunduğu yerlerde Rus kuvvetlerinin uzaktan kumandalı mayınları bulunması, cesetlerin çıkarılma sürecini son derece riskli hale getiriyor. Mayınlarla dolu bölgelerden biri de Krasnopillia. Bu sebeple cenazelerin çıkarılması zorlu bir süreç olmaktadır. Ayrıca, Rus kuvvetlerinin geri çekilirken cenazelere ve evlere bubi tuzağı kurduklarına dair iddialar olduğundan, cenazeler ve askerlerin eşyaları uzun incelemelerden geçirilmektedir.

Ukraynalı gönüllüler, zorlu koşullarda bu riskli cenaze toplama faaliyetlerini sürdürmektedir. Rus askerlerinin cansız bedenlerini bulundukları yerlerden kaldırarak, ailelerine teslim etmek veya defnetmek için çaba sarf etmektedirler. Kara Lale grubu, ölü ilan edilemeyen askerlerin cenazelerini toplamanın yanı sıra, onların kişisel eşyalarını da ailelerine ulaştırmaya çalışmaktadır.

Rusya ve Ukrayna arasındaki çatışmaların devam ettiği bir dönemde, taraflar arasında yaşanan ölümler ve kayıplar, savaşın vahşetini bir kez daha gözler önüne sermektedir. İki ülke arasındaki gerilimin artmasıyla birlikte, sivillerin de zarar görmesi kaçınılmaz hale gelmiştir. Ancak, gönüllülerin cesurca yaptığı bu cenaze toplama faaliyetleri, savaşın insanlık dışı yönünü bir nebze olsun hafifletmektedir.

Anadolu Ajansı tarafından yapılan habere göre, Kara Lale grubu, Rus askerlerinin cenazelerini toplarken büyük bir özveri ve dikkatle hareket etmektedir. Riskli bölgelerdeki mayın tehlikesine rağmen, gönüllüler cesurca bu görevlerini yerine getirmekte ve savaşın acımasızlığına karşı insanlık ve insani değerlere sahip çıkmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rus Askerlerinin Cansız Bedenleri, Ukraynalı Gönüllüler Tarafından Toplanıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!